Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
69.300 Ft
43.901 Ft (34.568 Ft + ÁFA)

Várható kiszállítási idő

Alap kiszállítási idő 3-5 munkanap a rendszer automatikusan az utolsó időpontot igazolja vissza, de túrajárat indulásától függően akár 3 nap alatt is megkaphatja a terméket. 

Budapest és Pest megyén belül express kiszállítási lehetőség, ami maximum 3 munkanap garantáltan, más megyékben is elérhető ez a szolgáltatás maximum 5 munkanappal

Fuvarszervező kollégánk a tervezett kiszállítás előtt 1 nappal email-ben értesítést küld a kiszállítás időpontjáról, ezt Önnek vissza kell igazolnia, hogy megfelelő-e az időpont. Amennyiben nem megfelelő egy következő túrajáratba kerül betervezésre 3-5 munkanapon belül.

Petra Termosztátos zuhanyrendszer zuhanycsaptelep zuhanyszettel,és esőztetővel

Ár:
69.300 Ft
43.901 Ft (34.568 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ZTCS-SS-01
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 43.901,00 Ft/

Leírás és Paraméterek

MR-Szaniter ZTCS-SS-01 Petra Termosztátos zuhanycsaptelep

Petra Termosztátos zuhanycsaptelep rendszer zuhanyszettel,és esőztetővel 20-50c-fok között állítható.

Az esőztető átmérője 20cm

A zuhanycső magassága a csapteleptől:100cm - 120cm -ig állítható.

Csatlakozás (150mm, 3/4")

Szállítási feltételek (akcioskadak.hu)

 A termék a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül kézbesítésre kerül.

A korszerű fürdőszoba alapkelléke a környezetbarát és takarékos termosztátos csaptelep, amely nem csak a pénztárcáját védi, hanem Önt és kisgyermekeit is. Hogyan?

Ismerje meg a  termosztátos csaptelepei mellett szóló érveket, és tanulmányozza a működésüket, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg, amikor az ideális csaptelepet keres.

Miért a termosztátos csaptelep?

Bizonyára Ön is ismeri az általános fürdőszobai csaptelepeket, például a két gombosat, amelynek esetében egyik oldalon a hideg, másik oldalon a meleg vizet nyithatja meg, így keverve ki a megfelelő hőmérsékletet. Gyakori az egykaros csaptelep is, amelynek használata során a kart jobbra vagy balra fordítva érhető el megfelelő hőfokú vízsugár. Tudta, hogy a hagyományos csaptelepek miatt átlagosan 30-60 másodpercet tölt a hőmérséklet beállításával? Egészen addig, amíg termosztátos csaptelepre nem vált: ebben az esetben ugyanis ez a szám nagyjából 6 másodpercre módosul: többé nem folyik ki “kezei közül” sem az idő, sem a pénz, sem a víz. Sikerét megannyi háztartás elégedett tagja bizonyítja - főként a kisgyermeket nevelők.

A  termosztátos csaptelepein nincsen szabályozó kar: speciális vezérlőfej biztosítja az állandó víznyomást és vízhőmérsékletet. Emiatt nem történhet meg, hogy Ön vagy gyermeke zuhanyozás közben véletlenül a szabályozó karba ütközik, és hirtelen átállítja a víz hőmérsékletét tűzforróra vagy jéghidegre. A termosztát felső részén található blokkoló gomb - amely tulajdonképpen gyerekzárként funkcionál - meggátolja a 38°C-nál melegebb víz engedését, kizárva a leforrázás veszélyét. Persze ha más hőfokra vágyik, a blokkológomb ismételt lenyomásával bármikor élvezheti azt.

Hogyan használja a termosztátos csaptelepet?

  1. Nyissa meg a termosztátos csaptelepet úgy, hogy a jobb oldalon található, tekerhető fejet önmaga felé fordítja!

  2. A 60°C és 15°C-os víz a hőfokkiegyenlítő tartályban automatikusan 38°C-ra egyenlítődik ki.

  3. Ha hidegebb vizet szeretne használni, a bal oldalon található hőfokszabályzót - a blokkológomb lenyomásával - tekerje maga felé. Így 15°C-os vizet enged majd fürdés közben.

  4. Ha melegebb vízre vágyik, mint 38°C, akkor ismételje meg ugyanezt, csak az ellenkező irányba! Így a 42°C-os vizet élvezheti.

  5. A fürdés végeztével a jobb oldali tekerhető fejet fordítsa vissza alapállásba!

 

_43.901 Ft_Térben álló kádtöltő és Zuhanyrendszer
Funkciók száma 2 funkciós
Típus Esőztetős zuhanyszett

Miért tőlünk vásárolj?

Kedvező Szállítási feltételek ország teljes területére
Biztonságos és kényelmes bankkártya /átutalás / készpénz
Egyenesen a forgalmazótól Raktárunkban azonnal átvehető
Igény szerint gyors kiszállítás Budapesten 3 napon belül
Saját autóval szállítjuk 100% törés mentesség
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.