Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Térben és Szabadon álló kádak

Térben álló kádak és Szabadon álló kádak jelentésben akár különböző is lehet, de mindkettő alatt ugyan azt a típusú terméket kell érteni. Ezek a kádak jellemzően egy helység központi részén helyezkedik el, megvan bennük a lehetőség, hogy ne szokványosan legyenek elhelyezve. Vannak akiknek a körbejárhatóság nem fontos, de sokan szeretnének olyan exkluzív fürdőszobát építeni, ahol a kád bármilyen irányból megközelíthető. Ezeknek a kádaknak úgy vannak kialakítva a lábai, hogy önmagukban tudják hordozni a kád súlyát. Vannak olyan térben álló kádak, aminek a lábait célszerű dübellel rögzíteni a padlóhoz  mint például az Oroszlánlábas kád -at ezzel biztosítva, hogy ne tudjon elmozdulni a kád. Vannak olyan szabadon álló kád -ak is ahol annyi láb szolgál teherviselésre, hogy erre nincsen szükség. Mindkét választás biztos út az egyedi fürdőszobához._Akril kád, fürdőkád

A szabadon álló kád divatosabb, mint valaha!

A szabadon álló kád egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hiszen a fürdőszoba trendek a különleges megoldások irányába mozdulnak. Korábban csak elvétve láthattunk olyan fürdőket, amikben nem a hagyományos formájú és méretű kád szolgálta volna a fürdőzés lehetőségét. A mai kor embere inkább tekint a fürdőszobára az otthoni wellness helyszíneként és ennek megfelelően igyekszik berendezni azt. Az építkezés mellett döntők a tágas helyiségre esküsznek, ahol akár a zuhanykabin is jól megfér a kád mellett.

Szabadon álló kád - színek, minták, formák stílusos egyvelege

Ahhoz, hogy az enteriőr megfeleljen az egyéni elképzeléseidnek, a burkolatra, a falak színére éppen úgy hangsúlyt érdemes helyezni, mint a bútorokra, a tárolókra és a szaniterekre. A szabadon álló kád ma már nem luxus, hanem egyfajta elérhető lehetőség mindazoknak, akik szeretnék a kádat bármelyik irányból megközelíteni és különleges hangulatú fürdőszobára vágynak. A jól megválasztott elem a helyiség központi szereplőjévé válhat és azonnal magára vonja a figyelmet. Ne feledkezz meg arról sem, hogy a rendezett környezet ebben a helyiségben is lényeges. A természetes anyagból készült tárolók, a stílusban passzoló szekrények és polcok, valamint a hangulatos világítástechnika egyaránt hozzájárulnak a tisztálkodás és a szépségápolás élményéhez. A szabadon álló kád a luxus érzetét adja, miközben a kényelmet és az eleganciát is biztosítja. Fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket vagy válassz a sarokkádak, 2 személynek is elegendő aszimmetrikus darabok közül!

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.