Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SUP álló deszka

MINDEN EGY CSOMAGBAN Fiatal, pozitív és energikus – ez a SURFWAVE ÉS QUASHLEY SUP családunk. Sport és a saját életmódjukért küzdő harcosok jelképe. A termékminőség, a sokoldalúság és a stílus felsőbbrendűségére törekszünk, hogy optimalizáljuk a felhasználói élményt a vízen. Minden részlet az Ön biztonságát, érzéseit és vizuális élvezetét szolgálja. Mindegyik modell elülső kameratalppal van felszerelve, amely rögzíti a vizes utazás minden izgalmát. Ez a legjobb társ a víz szerelmeseinek életmódjuk megosztásához.

SUP - A modern magas minőségű anyag használatnak köszönhetően a termékeink anyagtartóssága, ellenállása és erőssége megegyezik a régi korszerűtlen dupla falú megoldással, így a régebbi típusok nálunk kivezetésre kerültek.

_

A SUP deszka kezdőknek is tökéletes választás

A SUP deszka minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő sporteszköz. Nyaraláshoz, hosszú hétvégi pihenéshez, vízparti kikapcsolódáshoz egyaránt ideális választásnak bizonyul. A felfújható típusok a könnyű szállíthatóság és a kedvező ár apropóján nagyobb érdeklődésre tartanak számot, mint a merev eszközök. Aki még nem próbálta, gyakran úgy van vele, hogy igencsak nehéz lehet használni. Előnye azonban éppen abban mutatkozik meg, hogy a kezdők is elboldogulnak vele és egészen gyorsan ráéreznek a lényegére.

A SUP deszka helyes használata

A SUP deszka kiválasztásakor, a leendő használó testsúlya és a felhasználás célja egyaránt figyelmet érdemel. A széles deszkák a leginkább alkalmasak a mozgásforma elsajátításához. A teherbírás azért lényeges, mert ha kevesebb az érték, mint a testsúly, akkor tulajdonképpen a vízben fogsz állni és a haladás is nehézkes lehet. A gyártók általában odafigyelnek arra, hogy a testsúly tekintetében is optimális paraméterekkel rendelkezőkkel jelenjenek meg a piacon. Akár gyerkőccel, akár kutyával is használhatod a deszkát, így igazi társas élmény lehet az állószörf. A SUP deszka használatakor először térdelj fel rá, evezz, majd ha már megtaláltad az egyensúlyt, akkor jöhet a felállás. Ha leesnél róla, akkor igyekezz a vízfelszínre feküdve újra feltornázni magad rá és kezdődhet a móka ismét. Ne feledkezz meg arról a fontos szabályról, hogy felhevült testtel először mártózz meg és csak így indulj neki az állószörf izgalmainak kipróbálásához. Nemcsak trendi, hanem minden izomcsoportot átmozgató eszközről van szó az esetében, ez pedig az aktív szabadidő szerelmeseinek tuti befutó lehet.

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.