Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zuhanyfal arany kerettel minden üveg típussal

Zuhanyfal arany kerettel tökéletesen illik az elegáns fürdőszobához. Egyre többen vásárolnak antik hatású csaptelepeket és fürdőszoba kiegészítőket, így a tökéletes összhangot egy walk-in zuhanyfallal lehet teljessé tenni. A bronz-arany színű termékek mindig divatosak voltak, de csak kevesen merték korábban megvalósítani a fürdőszobájukban. Tapasztalataink szerint aki a bronz-arany termékeket választja nagyon elégedett a végeredménnyel és onnantól kezdve más típusú termék szóba se jöhet. A bronz-arany termékeket akár fekete kiegészítőkkel is lehet variálni, minden fürdőszobába tökéletesen beleillenek. 

Bronz - arany profilok minden típusú üveggel jól passzolnak így választhatjuk átlátszó, matt, testnél csíkos vagy sötét üveggel is. 

_Walk in zuhanyfal
Bronz - Arany keretes zuhanyfal miden üvegtípussal elérhető. Kiváló összhangban van a modern fürdőszobák kialakításávál. A zuhanyfal üveg vastagsága 8mm és állítható kitámasztó karral rendelkezik 650mm-1200mm-ig. Az üveg és a bronz profil magassága 200cm. Minden üvegünk 8mm vastag biztonsági üveg, amelynek felülete vízlepergető réteggel van ellátva, úgynevezett NANO réteggel. 
MR SZANITER KFT 06705481117 1184 Budapest Fáy u 2.