Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zuhanykabin - Íves, szögletes és aszimmetrikus kivitelben

Zuhanykabin webáruházunk és egyben átvevő pontunk is, ahol a termékeinket kivétel nélkül készleten tartunk azaz azonnal átvehetőek nem kell heteket várni mire egy külsős cégtől berendelik a kiválasztott terméket. Áruházunkban a zuhanykabin kategórián belül megtalálhatóak a zuhanykabin zuhanytálcával és zuhanykabin zuhanytálca nélkül árusított kabinjaink is. Zuhanykabinjaink kivétel nélkül biztonsági üveggel készülnek üveg vastagságtól függetlenül. Megtalálhatóak az íves és szögletes kivitelüek 80 x 80 , 90 x 90, 100 x 100 szokványos méretek, valamint ettől eltérő aszimmetrikus zuhanykabinok. Külön kategóriába soroljuk a hátfalas zuhanykabinokat hiszen ezek az úgynevezett Jolly-Joker zuhanykabinok, amiket bármely fürdőszobába be tudunk állítani. Nálunk lehetősége van egyes kabinoknál, hogy az oldalakat tetszőlegesen párosítsa össze, hogy pontosan olyan méretet kapjon amire Önnek szüksége van. Minden termékünket magunk gyártatunk és közvetlenül a gyárral vagyunk kapcsolatban így a garanciát is mi biztosítjuk és ez a legjobb párosítás hiszen a saját termékeinket mi ismerjük a legjobban. Sok éves tapasztalat alapján válogattuk össze azokat a típusokat amikkel foglalkozni szeretnénk, mert nálunk fontos, hogy minden vásárlónk elégedett legyen! Széles méretválasztékunk van, amiből biztosan megtalálja az Önnek megfelelő zuhanykabint. Különböző nyitás technikának köszönhetően minden fürdőszoba mérethez van megoldás._

Zuhanykabin, a sokoldalú szaniter!

zuhanykabinzuhanykabin egy olyan szaniter, ami az Ön fürdőjének is a megbecsült és szeretett berendezése lesz! Nem véletlen, hogy a kádat, mint szanitert, lassan teljesen kiszorítja a csak zuhanyzásra használható szaniter, a zuhanykabin. A kád használata természetesen egy nagyon kellemes módja a tisztálkodásnak, de mára sokkal fontosabbá váltak a praktikus szempontok.

Egy fürdőszobát berendezni azt jelenti, hogy olyan vizesblokkot tervezünk, ahol kényelmes, de jól felszerelt helyet tudunk megteremteni a mindennapos testápoláshoz. Ehhez a tevékenységhez több dologra is szükség van, ezeket pedig mind a fürdőszobában kell elhelyezni, méghozzá úgy, hogy minden elférjen a rendelkezésre álló helyen. Ez az egyik előnye a zuhanykabin használatának, hogy nem kell aggódni azon, esetleg túl nagy helyet foglal e majd el. Egyszemélyes méretben is készül, de ha kicsit merészebbek, kényelmesebbek a vásárlók, több személyes is lehet a szaniter.

zuhanykabin figyelemreméltó tulajdonságai között szerepel tehát a helytakarékosság, de ezen kívül még azt is elmondhatjuk róla, hogy dekoratív szaniter. Számos változatban készül, aminek köszönhetően a vásárlóknak nem kell sokat válogatni ahhoz, hogy a fürdőszobájukba illő modellt megtalálják. Ízlésben, stílusban is olyan zuhanykabint találhat, amivel hosszú távon elégedett lehet.

Lássuk azokat a további jellemzőket, amik miatt a zuhanykabint érdemes előnyben részesíteni, ha fürdőszoba kialakítása vagy éppen a helyiség felújítása van soron! A kevés helyet foglaló, sokféle formában és stílusban készülő zuhanykabin olyan szaniter, amiben biztonságosan lehet zuhanyozni anélkül, hogy a padlót telefröcskölné vízzel. A víz pazarlásának megállítása zuhanyzás közben még kevésbé valósul meg, ugyanis jóval kisebb mennyiséget használ el belőle, mint amikor tele engedi a kádat.

A zuhanykabin webshopunkban kiváló ár-érték arányban talál új szanitereket, amiknek a segítségével egy személyre szabott, biztonságos és modern fürdőszobában tud minden egyes nap készülődni.

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.