Menü

Zuhanykabin

Zuhanykabin kategórián belül megtalálhatóak a zuhanytálcával és zuhanytálca nélkül árusított termékeink. Zuhanykabinjaink kivétel nélkül biztonsági üveggel készülnek üveg vastagságtól függetlenül. Megtalálhatóak az íves és szögleted kivitelőek 80 x 80 , 90 x 90 szokványos méretek, valamint ettől eltérő aszimmetrikus zuhanykabinok. Széles méretválasztékunk van, amiből biztosan megtalálja az Önnek megfelelő zuhanykabint. Különböző nyitás technikának köszönhetően minden fürdőszoba mérethez van megoldás._

Zuhanykabin, a sokoldalú szaniter!

zuhanykabinzuhanykabin egy olyan szaniter, ami az Ön fürdőjének is a megbecsült és szeretett berendezése lesz! Nem véletlen, hogy a kádat, mint szanitert, lassan teljesen kiszorítja a csak zuhanyzásra használható szaniter, a zuhanykabin. A kád használata természetesen egy nagyon kellemes módja a tisztálkodásnak, de mára sokkal fontosabbá váltak a praktikus szempontok.

Egy fürdőszobát berendezni azt jelenti, hogy olyan vizesblokkot tervezünk, ahol kényelmes, de jól felszerelt helyet tudunk megteremteni a mindennapos testápoláshoz. Ehhez a tevékenységhez több dologra is szükség van, ezeket pedig mind a fürdőszobában kell elhelyezni, méghozzá úgy, hogy minden elférjen a rendelkezésre álló helyen. Ez az egyik előnye a zuhanykabin használatának, hogy nem kell aggódni azon, esetleg túl nagy helyet foglal e majd el. Egyszemélyes méretben is készül, de ha kicsit merészebbek, kényelmesebbek a vásárlók, több személyes is lehet a szaniter.

zuhanykabin figyelemreméltó tulajdonságai között szerepel tehát a helytakarékosság, de ezen kívül még azt is elmondhatjuk róla, hogy dekoratív szaniter. Számos változatban készül, aminek köszönhetően a vásárlóknak nem kell sokat válogatni ahhoz, hogy a fürdőszobájukba illő modellt megtalálják. Ízlésben, stílusban is olyan zuhanykabint találhat, amivel hosszú távon elégedett lehet.

Lássuk azokat a további jellemzőket, amik miatt a zuhanykabint érdemes előnyben részesíteni, ha fürdőszoba kialakítása vagy éppen a helyiség felújítása van soron! A kevés helyet foglaló, sokféle formában és stílusban készülő zuhanykabin olyan szaniter, amiben biztonságosan lehet zuhanyozni anélkül, hogy a padlót telefröcskölné vízzel. A víz pazarlásának megállítása zuhanyzás közben még kevésbé valósul meg, ugyanis jóval kisebb mennyiséget használ el belőle, mint amikor tele engedi a kádat.

A zuhanykabin webshopunkban kiváló ár-érték arányban talál új szanitereket, amiknek a segítségével egy személyre szabott, biztonságos és modern fürdőszobában tud minden egyes nap készülődni.

MR SZANITER KFT 06705481117 1184 Budapest Fáy u 2.