Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zuhanytálca - Íves - Szögletes - Aszimmetrikus

Zuhanytálca az egyik kiemelkedő termékünk a fürdőszoba webshopunkban. Ez nem véletlen hiszem zuhanytálcáink 90%-ban európai gyárban készül és a legmagasabb minőséget képviseli. Számunkra nagyon fontos, hogy a zuhanykabinok egy biztos alapra legyenek szerelve és ennek a legjobb módja, ha Európa egyik kiemelkedő gyárában készül. Zuhanytálcáink valóban egyediek, mert a saját tapasztalatink alapján a mi igényeinknek megfelelően gyártatjuk, így biztosítva a lehető legnagyobb stabilitást. Különböző anyagokból készülnek, lehet akril, smc, abs  és öntött márvány is. A legjellemzőbb anyag a tálcák esetében az akril zuhanytálcák. Ezt a típust használják leginkább a fürdőszobákban. A zuhanytálca magasságát tekintve lehet lapos 4-5 cm, szokványos 12-15 cm és magas 40 cm-45 cm, formáját nézve pedig íves zuhanytálca vagy szögletes zuhanytálca. Kínálatunkban megtalálható prémium minőségű európai gyár terméke is. Akik az egyedi és ugyanakkor tartós fürdőszobára esküsznek választhatnak SMC vagy műmárvány zuhanytálcát is. Bármelyiket is fogja választatni biztosan elégedett lesz a végeredménnyel.  _

Milyen zuhany tálca az ideális?

A zuhany tálca kiválasztásakor több szempontot érdemes figyelembe venni. Alapvetően azonban, elsőként arról hozzunk döntést, hogy zuhanykabin vagy fürdőkád mellett szeretnénk dönteni a helyiség kialakításakor. A tisztálkodás, az otthoni wellness és a feltöltődés színtere a funkcionalitás és a design tekintetében is kiemelt szereppel bír. Az épített zuhanykabinok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, de az üvegkabinnal kombinált zuhany tálca is egyfajta lehetőséget kínál.

Zuhany tálca a kisebb alapterületű fürdőszobákba

A fürdőszoba esetében nem ritka, hogy nem áll rendelkezésre elegendő alapterület. Ilyenkor a választott bútorok, szaniterek, burkolatok és színek egyaránt fontos szerephez jutnak. A világos színekkel optikailag nagyobbá teheted a helyiséget, mint ahogyan a méretes tükrök is tuti befutónak számítanak. Az üvegkabin az áttetszőséggel együtt a fény szabad áramlását is biztosítja, tehát nem lesz olyan érzésed, hogy egy még kisebb teret érsz el a zuhanykabinnal. Az új építésű ingatlanok esetében nem véletlenül döntenek sokan a méretes fürdőszoba előnyei mellett. A zuhany tálca a klasszikus szögletes mellett, aszimmetrikus és íves is lehet, ez utóbbi a sarkokban kifejezetten jó választásnak bizonyul. Célszerű azt is figyelembe venni, hogy milyen korosztály használja majd a fürdőszobát. Idősebbek esetén az alacsony szegély pozitívumnak számít, hiszen így a belépés egyszerűbben megvalósítható. Álmodd meg a segítségünkkel az otthonod szerves részét képező fürdőszoba kialakítását!

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.