Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aszimmetrikus kád

Aszimmetrikus kád ahogyan a neve is jelzi nem egyenletes oldalakkal rendelkezik. Ezeket a kádakat jellemzően olyan fürdőszoba sarkába szokták elhelyezni, ahol kevés a hely, de mégis fürdeni szeretnének lehetőleg kényelmesen. Ezzel az aszimmetrikus eltoldással plusz cm-eket nyerünk ahhoz, hogy a fürdés valóban élvezetes legyen. Ezeknél a kádaknál figyelni kell, hogy milyen oldalas beépítést rendelünk. Létezik belőlük balos és jobbos kivitel is. Akkor balos egy kád ha szemben állunk vele és a bal kezünkre esik a derékszög. A szemben azt az oldalt jelenti ahová az előlap kerül. _Akril kád, fürdőkád

Még mindig sokan választják a sarokkád előnyeit!

A sarokkád sok fürdőszobából visszaköszön. Népszerűsége nem véletlen, hiszen kiválóan beilleszthető a térbe, kényelmes fürdőzést tesz lehetővé, akár 2 személynek is. Az aszimmetrikus kádak jobbos és balos kivitelben érhetőek el, ráadásul méret tekintetében is többféle lehetőség közül választhatunk. További előnye, hogy a szélén kényelmesen elférnek a fürdéshez használt kiegészítők, készítmények, ez pedig a hagyományos formájú fürdőkádakról nem mindig mondható el.

A sarokkád sem hiányzik az idei fürdőszoba trendekből

A lakberendezési trendek természetesen a fürdőszoba helyiségét sem kerülik el. Itt elsősorban a szaniterek jutnak főszerephez, hiszen ezek szolgálják a kényelmes és praktikus használatot. Ma már nem elég, ha a szaniter funkciójának eleget tesz. Többet várunk tőle. Legyen tartós és minőségi, de az sem árt, ha stílusban passzol a környezetébe és akár az otthon egyéb helyiségeihez is. A sarokkád egyik nagy előnye, hogy klasszikus jellegénél fogva, a modern, a mediterrán, vagy a szintén nagy népszerűségnek örvendő skandináv stílushoz is remekül illik. A titok az időtálló minőségben, az optimális helynek a kihasználásában és persze a megfelelő kiegészítőkben rejlik. A sarokkád alkalmas a hosszú fürdőzésekre, de a gyermekek kedvenc színtere is lehet. Ki lehet ülni a szélére, ami a szépségápolás bizonyos fázisaiban kifejezetten hasznosnak bizonyul. Itt ér össze a praktikum és a stílus, aminek kettőse mellett akkor sem érdemes elmenni, ha a fürdőszoba felújítására kerül sor. A helyiség az élettér szerves része, erről ne feledkezzen meg!

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.