Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akril kád - egyenes - aszimmetrikus - térben álló - oroszlán lábas

Akril kádak széles választéka megtalálható nálunk. Mérje le fürdőszobájában a kádnak kijelölt helyet és válasszon igényei leginkább megfelelőt. Fontos eldöntenie, hogy aszimmetrikus sarokkádat szeretne, amivel a kis fürdőszobákban lehet úgy csalni, hogy több hely maradjon a kádban vagy esetleg egy nagy fürdőszobája van, amiben kényelmes el tud helyezni egyenes akril kádat ami akár két személyes. Amennyiben teljesen egyedi fürdőszobát szeretne kialakítani érdemes megtekinteni a szabadon álló kádjainkat vagy az álom fürdőszobák nagy kedvencét az oroszlánlábas kádunkat. Az akril kádak nagy előnye, hogy meleg tapintásúak, könnyen átmelegednek, időtállóak, jól tartják a hőt, könnyű őket tisztítani és idővel akár fel is lehet őket újítani. Nálunk minden típus megtalálható azonnal készletről. _

Hogyan érdemes választani az akril kád kínálatból?

Az akril kád már az alapanyagából illetően is nagy népszerűségnek örvend. A meleg víz lassabban hűl ki benne, mint a lemezkádak esetében, így jobb hőérzetet biztosít a fürdőzés során. A fürdőszoba központi eleme kapcsán pedig nemcsak az időtálló minőség és az esztétikum az elsődleges, hanem az is, hogy mennyire kényelmes megoldásra esik a választás. A hagyományos, lekerekített kádak és az aszimmetrikus típusok egyaránt kedveltek. A fürdési szokások, a rendelkezésre álló hely és persze a fürdő kialakítása is befolyásolhatják azt, hogy melyik szaniter kap végül helyet az otthonban.

Álmodd újra fürdőszobát, amiben az akril kád helyet kap!

Az akril kád egyik nagy előnye, hogy az alapanyag felhasználásával sarokkádak, sőt, különleges modellek is kialakíthatóak belőle. Az aktuális trendek is abba az irányba mutatnak, hogy a fürdőszoba egyre inkább az otthon szerves részét képező helyiség, ami már egyfajta szobaként funkcionál. A benne elhelyezett fotel, a falak dekorálása, a stílusos szekrények is ezt a vonalat erősítik. Az otthoni wellness helyszínén nem ritka, hogy kád és zuhanykabin is megtalálható, ám a kisebb alapterület gyakran választásra késztet. Az építkezés előtt állók éppen ezért szeretik megadni a módját a helyiségnek és akár a szabadon álló akril kád elhelyezésének elegendő helyet hagynak. Az exkluzív, méretes fürdőszobába éppen úgy megtalálhatod az ideális kádat, mint akkor, ha az alapterületből adódóan, kissé meg vannak kötve a kezeid. A könnyen tisztítható alapanyag meleg tapintással rendelkezik, ez pedig szintén nem elhanyagolható szempont a fürdőben.

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.