Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vinyl SPC Padlók: Tartós és Stílusos Burkolat

A "Vinyl padló - SPC" kategória a modern és tartós padlóburkolati megoldásokat keresők számára jött létre. Az SPC padlók, avagy Stone Plastic Composite padlók, kiváló választást jelentenek minden helyiségbe, legyen az otthon vagy iroda, magas forgalmú területek és nedves környezet számára egyaránt. Méretük: 183 x 1230 x 4 mm, kopórétegük 0,5mm vastag, míg a teljes vastagságuk 5,5mm, amely magában foglal egy 1,5mm vastag IXPE réteget is, javítva ezzel a padló hangszigetelését és komfortját.

E termékek kiemelkednek vízállóságukkal, könnyű tisztításukkal és a gyors, problémamentes telepítést lehetővé tevő Unilin 2 csatlakozási rendszerrel. Válassza az SPC padlót, hogy otthona vagy munkahelye stílusos, kényelmes és hosszú távon tartós legyen. Fedezze fel széles választékunkat, és találja meg a tökéletes padlót terei számára!

Vinyl padló katalógus megnyitása ITT!  Vinyl katalógus 2024

_

Vinyl SPC Padlók: Tartós és Stílusos Burkolat

Fedezze fel a legújabb generációs SPC (Stone Plastic Composite) padlókat, amelyek ideálisak minden otthoni és kereskedelmi helyiség számára. Ezek a padlók kivételes tartósságot, vízállóságot és stílusos megjelenést kínálnak.

  • Méretek: 183 x 1230 x 4 mm
  • Kopóréteg: 0,5mm - hosszú távú védelem
  • IXPE réteg: 1,5mm - kiváló hangszigetelés és rugalmasság
  • Teljes vastagság: 5,5mm - erős és stabil padló
  • Unilin 2 csatlakozás - egyszerű és gyors telepítés

Az SPC padlók tökéletes választást jelentenek, ha Ön is olyan padlóburkolatot keres, amely egyszerre modern, praktikus és hosszú távon megtartja szépségét. Válogasson különböző mintáink és színeink közül, hogy megtalálja a tökéletes design-t otthona vagy irodája számára.

Böngésszen kategóriánkban, és találja meg az Ön számára ideális SPC vinyl padlót, amely garantáltan megújítja és értéket ad terének!

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.