Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

walk-in zuhanyfal átlátszó

Zuhanyfal átlátszó üveggel rendelkezik amelynek vastagsága 8 mm. A zuhanyfal felülete Nano bevonattal vagy más néven Easy Clean bevonattal rendelkezik, hogy a tisztán tartása is egyszerű legyen. A termék tartozéka a kitámasztó kar és a rögzítő profil is. Biztonságról a 8 mm vastag biztonsági üveg gondoskodik.

Nano (easy clean) bevonat: nem marad meg a vízcsepp, nem lesz vízköves, könnyebb tisztán tartani valójában vízlepergető réteg a zuhanyfalon.

_Walk in zuhanyfal

Könnyen tisztítható, átlátszó zuhanyfal üveg

A zuhanyfal üveg kiválasztásakor nemcsak a helyiség stílusa, hanem az egyéni elképzelések és a praktikum is fontos szerephez jutnak. A fürdőszoba méret szempontjából gyakran kritikus területnek számít. Bár építkezéskor a méret tetszés szerint alakítható, de sokan egy már meglévő helyiséget igyekeznek elképzeléseiknek megfelelővé tenni. Az átlátszó zuhanyfal üveg nagyobbnak láttatja teret, s esetében a kényelmes tusolás-élményről sem kell lemondani.

Üveg zuhanyfal többféle méretben

A 8mm-es Nano vízlepergető réteggel ellátott zuhanyfal a kisméretű fürdőszobákba is ideális választásnak bizonyul. A speciális bevonatnak köszönhetően egyszerű a tisztán tartás. Mivel nem maradnak vízcseppek a felületen, így az nem lesz vízköves. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a korszerű technológiával készült zuhanyfal a modern, a letisztult és elegáns helyiségekben éppen úgy jól mutat, mint a mediterrán vagy akár az extravagáns otthonokban. A legjobb az egészben az, hogy Walk-in zuhanyfal mellé kitámasztó kar és rögzítő profil is társul, így a teljes rendszert egyben lehet megkapni. Az optimális helykihasználás, a stílusos enteriőr és a praktikum szempontjából egyaránt megállja a helyét az átlátszó zuhanyfal üveg. Érdemes körülnézni a többféle színben elérhető megoldások között is, hiszen a füstüveg, vagy a testnél matt csíkkal kombinált zuhanyfal is nagy népszerűségnek örvend. Az elegancia és a praktikus használhatóság sajátos egyvelegét kínálják az online elérhető, korszerű fürdőszobai elemek.

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.