Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dupla zuhanyfal magas minőségben készletről

Zuhanyfalakat egyre több módon tudjuk variálni és megvan a lehetőség, hogy két oldalról is zuhanyfal vegyen körbe minket. A két oldalról zuhanyfallal zárt zuhanyzót egy T alakú kitámasztó kart tartja össze, ami állítható a faltól 65-120 cm-ig és ebből fixen jön a másik kar, ami 100 cm-re tartja el a másik üvegfalat. A zuhanyfalak vastagsága 8mm és vízlepergető réteggel vannak ellátva. A zuhanyfal magassága 200 cm, ami nagyon fontos, hiszen a T alakú tartó konzol a zuhanyfal tetején helyezkedik el és egy alacsony üvegnél nagyon zavaró lehet! 

Amennyiben minőségi zuhanyfalat szeretne vásárolni a legjobb helyen jár, mert nálunk kivétel nélkül a legmagasabb minőséget kapja. A képeinket sajnos sokan felhasználják, de azok a termékek nem egyeznek meg a náluk forgalmazott termékek minőségével és biztonsági csomagolásával.

_Walk in zuhanyfal

Ha megálmodta a dupla zuhanyfalú zuhanyzóját akkor rendelje meg egyenesen az importőrtől. A minőség és a kiszállítás is garantált hiszem mindent egy kézben tartunk. Zuhanyfalaink változatos színben elérhetőek különböző színű konzolokkal. Minden variáció összeállítható! 

Egyedi épített zuhanyzók mindig nagy hangsúlyt kapnak egy fürdőszobán belül, ahol élvezetes a zuhanyzás. 

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.