Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Körbejárható zuhanyfal - átlátszó üveggel 8 mm vastag

Körbejárható zuhanyfal két oldalt nyitott zuhanyzó kialakítás, amikor a zuhanypanel középen helyezkedik el. A zuhanyfal magassága 200 cm, ami kimondottan fontos, mivel az üvegfal szemből kapja a vizet.  Elegáns és kényelmes megoldás, hogy mindkét irányból be lehet menni a zuhanyzóba. Az üveg vastagsága 8 mm és vízlepergető réteggel van bevonva, hogy a lehető legtöbb víz magától lecsepegjen. A 8 mm vastag üveg a zuhanyfalnak további merevséget biztosít. A zuhanyfal két kitámasztó karral van felül rögzítve alul pedig egy szilikon csíkra van ráültetve. A választható üveg színek átlátszó - matt - testcsíkos és sötét. A kitámasztó kar króm vagy matt fekete. _Walk in zuhanyfal
Egyedi Zuhanyfal Újítások

Egyedi Zuhanyfal Újítás

Fedezze fel innovatív zuhanyfal megoldásainkat, amelyek lehetővé teszik, hogy zuhanyzóját teljesen új szintre emelje. Kínálatunkban megtalálhatóak azok a speciálisan tervezett egyedi zuhanyfalak, amelyek 8mm vastag biztonsági üvegből készültek, és két kitámasztó karral rögzíthetőek, így a zuhanyzó mindkét irányból könnyedén megközelíthetővé válik.

Méretválaszték

A zuhanyfalak jellemző méretei közé tartozik a 100x200cm, 110x200cm, 120x200cm, és a 140x200cm, amelyek tökéletesen illeszkednek a nagyobb területekhez, így minden igényt kielégíthetnek.

Vízlepergető Réteg

Minden egyedi zuhanyfalunk egy speciális vízlepergető réteggel van ellátva, amely megkönnyíti a tisztítást és hosszabb élettartamot biztosít.

Színválaszték

Válassza ki az Ön számára ideális üvegszínt: legyen az átlátszó, sötét, matt, vagy testre szabott csíkos design. Minden stílusban kínálunk megoldásokat, hogy zuhanyzója tökéletesen illeszkedjen otthona hangulatához.

A zuhanyfal újítás nem csak esztétikai, hanem praktikus szempontból is jelentős előrelépést jelent. Fedezze fel kínálatunkat és találja meg az Ön számára tökéletes zuhanyfalat, amely innovatív megoldásaink segítségével új dimenziót nyit otthonának.

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.