Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Okos tükör

Okos tükör elengedhetetlen kelléke lehet a fürdőszobájának. Hasznos funkciója a páramenetesítő, különböző erősségű és színű világítás. Bluetooth funkció a kényelmes relaxáló zenehallgatáshoz. Sürgős esetben akár telefont is fel lehet venni. Mutatja a belső hőmérsékletet, időt és dátumot. Különböző tükreink különböző tudással rendelkeznek.  

Az okos tükör nem is olyan régen még a science-fiction kategóriájába tartozott, és nem is egy filmben láthattuk, ahogy érintésekkel vezérli a főhős a lakása rendszereit a reggeli fogmosás közben. Egy komplett otthon vezérlésénél ugyan még nem tartunk, de már ez sem elképzelhetetlen, hiszen napjaink okos tükrei is számos funkcióval rendelkeznek! A kínálatunkban megtalálható okos tükrök mindegyike egyedi funkciókkal ellátott, de nem mindegyik rendelkezik ugyanazokkal a tulajdonságokkal. Egyes típusok páramenetesítővel, illetve különböző erősségű és színű világítással felszereltek, de olyat is találhat, amely beépített Bluetooth funkciókkal rendelkezik a kényelmes, relaxációs célú zenehallgatáshoz, ami fürdőzés közben különleges élményt biztosít. Tükreink némelyike mutatja a belső hőmérsékletet, az időt és a dátumot, de akár a telefon felvétele is megoldható a segítségükkel. Tekintse meg választékunkat, amelyben biztosan megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő tudással rendelkező okos tükröt!

_Okos tükör - Led tükör
Mivel több egy okos tükör egy hagyományostól? Az okos tükör a funkciók számában múlja felül a hagyományos tükröket. A tükör fénye három szín hőmérsékletben állítható, amelynek a fényere tetszés szerint módosítható. A tükör a világítással együtt bekapcsolja a páramentesítő funkciót. A felületén érintő gomb és kijelző található, amelyről leolvasható az idő/dátum/belső hőmérséklet. Az okos tükör kényelmi funkciói közé tartozik a bluetooth kapcsolódási lehetőség, amelyen keresztül akár zenét is tudunk hallgatni. 
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.