Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Elvira zuhanykabin árban most még kedvezőbb ajánlattal!

Elvira zuhanykabinNincs hely egy nagy kádnak a fürdőjében? Szeretné jobb helykihasználással megoldani a lakberendezést? Tökéletesen meg van elégedve egy zuhanykabin használatával és úgy érzi, hogy nincsen szüksége kádra is a fürdőszobában? Egy új zuhanykabint keres, ami ár-érték arányban tökéletesen megfelel a saját igényeinek? A szaniter áruházunkban megleli az ideális zuhanykabint, ráadásul most akár kedvezőbb áron is hozzá tud jutni egyes termékeinkhez!

Az Elvira zuhanykabint ajánljuk a figyelmébe azoknak, akik szeretnének jó vásárt csinálni. Az Elvira zuhanykabinnal nem kérdés, hogy jó üzletet csinál, mert a vásárlással most spórolhat is. Az eredeti árból engedtünk és olcsóbban kínáljuk a nagyszerű minőségben készült szanitert. 

Kinek érdemes pont ezt a modellt választania? Az Elvira zuhanykabin azokban a fürdőkben állja meg a helyét, ahol a sarkokat is kis szeretnék használni és helytakarékosan beépíteni a helyiséget. Ez a zuhanykabin háromszögletű, de íves zuhanytálcával készül, ami finomabb formákat, a térbe simuló szanitert jelent. A mérete egy személyes, ennek köszönhetően nem foglal sok helyet. Az alapanyaga olyan erős és időtálló anyagokat foglal magába, mint az edzett üveg, az alumínium keret és a fém csapágyas görgők az ajtóban. Egy ilyen szaniter esetében fontos az, hogy könnyen tisztítható legyen, hogy ne tegyen kárt benne a vízkő és a használata is biztonságot tudjon nyújtani.

Az Elvira zuhanykabin duplán megerősített zuhanytálcája, a mágneses záródású ajtó és a vízzáró profilok is az igazán színvonalas modellek közé emelik. Azt gondoljuk, hogy már nem maradt kérdés arra vonatkozóan, hogy milyen igényekhez illik az Elvira zuhanykabin. Amennyiben megfelelnek az Ön elvárásainak ezek a tulajdonságok, akkor keresse fel kollégáinkat és rendeljen olcsóbban Elvira zuhanykabint! A szállításban, valamint a beszerelésben is tudunk segíteni, ha előre jelzi nekünk! Minden egyéb információval kapcsolatban vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot a honlapunkon megjelölt elérhetőségek egyikén!

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.