Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kádparaván minden kádakhoz

Kádparaván a kádak kiegészítője, amely lehetővé teszik, hogy úgy tudjunk zuhanyozni, hogy a víz ne kerüljön ki a kádból. Nagyon hasznos lehet, ha kevés a hely a fürdőszobában, mert akár térelválasztóként is tud funkciónálni. Sokan inkább a zuhanyfüggöny helyett használják, hiszen egy zuhanyfüggöny mindig csak útban van és a testhez tapad, nem a legjobb megoldás. Ezzel szemben a kádparaván egy tökéletes és megbízható megoldás. _

Minek köszönheti népszerűségét a kád paraván?

A kád paraván szerepe egyértelműen a fürdőkád kényelmes kihasználásában mutatkozik meg. Nem ritka, hogy a fürdőszoba alapterülete nem elegendő a zuhanykabin kialakításához és ilyenkor a frissítő zuhany színtere is a kád lesz. Sokan nem kedvelik a zuhanyfüggönyt, hiszen nehezen tisztítható, elszíneződik, hozzátapad a testhez és stílus tekintetében sem megfelelő. A szanitereket és a kiegészítőket gyártó cégek egyértelműen a kád paraván használatára esküsznek. A könnyedén mozgatható, törölközőtartóval is rendelkező eszöz speciális vízlepergető réteggel rendelkezik, ez pedig a takarítás gyakoriságának tekintetében nem elhanyagolható szempont.

A kád paraván hasznossága megkérdőjelezhetetlen

Néhány évtizede még nem gondoltuk, hogy a fürdőzés helyszínére ma már tényleges szobaként tekintünk. A designer megoldások mellett, az olyan egyszerű dekorációs elemek is fókuszba kerültek, mint a falra akasztható képek, a speciális világítástechnika, vagy például a méretre szabott bútorok. Ez utóbbiak lehetővé teszik, hogy a zsúfoltság helyett, mindig rendezett összkép fogadjon a fürdőszobába lépve. A jól megválasztott burkolatok és színek a helyiség optikai alakításában játszanak szerepet. A kád paraván használatával a kádban zuhanyozás nem jár együtt azzal, hogy az egész fürdő úszni fog a víztől. A vízlepergető réteg előnyeit leginkább akkor tapasztalhatod meg, ha a vízkőoldásról és a hosszú súrolásról lenne szó. A paraván felülete megkönnyíti a takarítást, egyúttal optimálisan tesz eleget a felé támasztott követelményeknek a mindennapi használat során.

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.