Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Zuhanytálca minőség

Zuhanytálca minőség

Zuhanytálca minősége nagyon fontos szempont ,amikor kiválasztjuk a végleges darabot, mivel ennek cseréje gyakorlatilag bontással jár. Érdemes körbejárni és minőségi zuhanytálcát választani. 

Zuhanytálca minősége mitől függ? Alapvetően több szempontot kell figyelembe venni, amikor a zuhanytálcát vizsgáljuk.

Az első legfontosabb, hogy milyen tisztaságú akrilból készült, mennyire piszkos az anyaga. Ez azért lesz fontos kérdés, mert vannak olyan gyenge összetételű (piszkos) akril-ok, amelyek a behatásoknak sokkal kevésbé tudnak ellenállni és sokkal könnyebben repednek meg. Könnyen elrepedhet egy rossz alátámasztás vagy rossz beépítés miatt, de akár leeső tárgyak is tudnak kárt okozni a gyenge minőségű zuhanytálcában. Egy jó akril zuhanytálca, amilyenek az általunk forgalmazottak is, több lábon állóak és kiváló akril anyagból készülnek. Ezek a zuhanytálcák önmagukban a saját lábaival képesek elviselni a zuhanyzás közben keletkező terhet. A zuhanytálcáinkat magunk gyártatjuk európia gyárban, ahol a mi igényeik szerinte módosították a terméket és plusz támasztó láb került beépítésre. A másik fontos kérdés a zuhanytálcát vizsgálva, hogy a peremek és a belső zuhanyzó felület merre lejt. Vannak olyan gyenge minőségű zuhanytálcák ahol a peremek az öntés során megereszkednek ezért a vizet a zuhanykabin külseje felé vezeti, ahol rosszabb esetben kifolyik, ha nem jó a szigetelés, jobb esetben pedig csak megáll a víz a zuhanykabin szélénél. Ha ezt a megálló vizet nem töröljük le akkor könnyen elkezd a vízkő lerakodni és a hosszasan elhanyagolt tálcát könnyen felsértheti a durva tisztítószer vagy a vízkőtől elkezd bebarnulni az akril. Ugyan ez vagy ehhez nagyon hasonló probléma akkor is bekövetkezik, ha a tálca vízgyűjtő része, ahol állunk nem megfelelően lett kialakítva és nem a  lefolyó felé folyik a víz, hanem a tálca szélénél megáll. Elsőre nem tűnnek ezek nagy problémának, de idővel felerősödik mivel, bosszantó lesz, hogy nem folyik le a víz és közben elszíneződik a zuhanytálca. Egy zuhanytálca cseréje nem egyszerű hiszen a kabint is le kell szedni ahhoz, hogy a tálca mozdítható legyen, ekkora munka viszont költséges és hosszabb időt vesz igénybe és arról nem is beszélve, hogy a zuhanykabin akár meg is sérülhet szétszerelés közben. 

Ezek tudatában határozottan javaslom, hogy érdemes jó minőségű zuhanytálcát vásárolni már az első alkalommal, olyan zuhanytálca a legjobb választás, aminek a kidolgozására és lejtésére egyaránt figyelnek, az anyaga tiszta minőségű akrilból készült. Ezzel el tudjuk érni azt, hogy a zuhanytálca időtálló, magasfényű marad hosszú éveken át, ameddig nem fogunk bele egy új fürdőszoba kialakításába. Az általunk forgalmazott lengyel prémium minőségű zuhanytálcák a legmagasabb minőségű követelményeknek is megfelelnek és mivel közvetlen a gyárral állunk kapcsolatban, nekünk a saját minőségi elvárásaink szerint gyártja le a zuhanytálcát, így aki nálunk vásárol biztosan egy nagyon hasznos termékhez fog jutni. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanytálca
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.