Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Zuhanyfolyóka és lefolyó zuhanykabinhoz

Zuhanyfolyóka és lefolyó zuhanykabinhoz Zuhanyfolyóka és lefolyó zuhanykabinokhoz és épített zuhanyzókhoz. A fürdőszoba tervezéskor figyelembe kell venni, hogy merre lesz a csatorna elvezetés, mert utólag azon már nagyon nehéz módosítani. Fontos, hogy a lejtés megfelelő irányba legyen, mert különben a zuhanytóban meg fog állni a víz. 

Zuhanyfolyóka és lefolyó zuhanyzóba és épített zuhanyzókhoz. A folyóka anyaga nagyon fontos! Érdemes figyelni arra, hogy az egész test rozsdamentes fém legyen és a szintező lábak is. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a zuhanyfolyóka testére nem fordítanak elég figyelmet és ilyenkor szokott az előfordulni, hogy egy nehezebb ember súlya alatt aki rálép a zuhanyfolyókára  műanyag test elreped. Ha bekövetkezik a baj lehet elsőre fel sem fog tűnni, mert a víz el tud valamerre folydogálni úgy, hogy minden át fog ázni. Ha ez egy panel lakásban történik akkor borítékolható a jó szomszédi viszony és egy nagyobb anyagi kár. Ha viszont családi házban megy tönkre íj módon a folyóka akkor pedig saját házunk falazata fog elázni egészen addig, amíg nem vesszük észre, hogy valami nincs rendben és kereshetjük a hibát. Hiszen nem ez lesz az első gondolat, hogy biztosan a zuhanyfolyóka elrepedt. Ne kövessünk el hibát mindenképpen teljes testes rozsdamentes zuhanyfolyókát vásároljunk.

A zuhanyfolyóka 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm és 90 cm méretben is megtalálható webshopunkban és raktárunkban. Nálunk csakis olyan zuhanyfolyókát tud vásárolni, aminek a teljes teste rozsdamentes fémből készült, egész biztosan minden behatásnak ellenáll és mellette természetesen időt álló is. Egyes folyókáink bekötése 360 fokban forgatható ezzel is megkönnyítve a csatlakozást. Ezek a zuhanyfolyókák száraz bűzzárral rendelkeznek. A száraz bűzzáras folyókának az az előnye a hagyományos vizes bűzzáras folyókával szemben, hogy nem csak a víz, de egy csappantyú segítségévvel légmentesen is zárja a vissza szivárgó szagokat. Persze feltehetjük a kérdés, de vízen hogyan jön át a szag!? Ez kétféle módon lehetséges. Az egyik nagyon egyszerű módja, ha a vízelvezetés a wc-vel közösen van kötve és nagyon közel egymáshoz, mert amikor az öblítés történik, olyan erősséggel indul meg a víz, hogy húzni fogja maga után a többit a másik rendszerből és egy időre megszűnik a vizes bűzzárás. Természetesen ehhez közel kell lennie a két vizes blokknak, de ez egy előforduló eset. A másik ilyen lehetőség, amúgy a legkézenfekvőbb, ha kiszárad, mert ritkán használjuk pl.: nyaraló esetében. Nem állítjuk, hogy a szimpla vizes bűzzáras rendszer rossz, hiszen megfelelő beépítés mellett és rendszeres használat alatt ezek a ritkább esetek sem fognak előfordulni. A másik fontos kérdés a zuhanyfolyóka esetében a megjelenés. Miért éppen lenne ez másképp a fürdőszobával? Vannak a jól bevált forma világok, amikor rozsdamentes ráccsal rendelkező folyókát választunk annak megfelelően milyen dizájn illik legjobban a fürdőszobánkba. Lehet vonalas, hullámos, görög vagy burkolható rács. Mindegyik tökéletesen tud illeszkedni a fürdőszobába. Burkolható zuhanyfolyókaA burkolható zuhanyfolyóka nem véletlen kapta a nevét hiszen teli rács ként is alkalmazható vagy ha megfordítjuk a fürdőszoba burkolatát tudjuk beépíteni, így megtartva a tökéletes képet. Vannak speciálisabb fürdőszoba zuhanyfolyókák is, amelyeknek a felülete nem szokványos, de ugyan annyira esztétikus és időtálló. ilyen zuhanyfolyóka a üveg folyóka, amely fekete és fehér üveggel választható, kiemelkedően elegáns és maximálisan ellenáll a behatásoknak. Nyugodtan rá lehet lépni kellemes tapintású és egész biztosan nem fog betörni senki alatt.

Ezek a folyókák szinte önmagukban gyönyörű hatást keltenek a legszebb fürdőszobák kelléke. Természetesen nem feledkeztünk Slim zuhanyfolyóka el a minimál stílus kedvelőkről sem, nekik a slim zuhanyfolyóka névre hallgató családunkat ajánlom figyelmébe, szinte észrevétlen módon vezeti el a vizet és minden pozitív tulajdonsággal rendelkezik, mint a társai sokan vékony folyókának hívják őket.. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanyfolyóka
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.