Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Zuhanyfal Webáruház - Zuhanyfal átvevőhely

Zuhanyfal Webáruház - Zuhanyfal átvevőhely

Zuhanyfal Webáruház - Zuhanyfal átvevő hely

Manapság méltán az egyik legnépszerűbb fürdőszobai kellék a Walk-in Zuhanyfalhiszen nemcsak jól mutat a fürdőszobában, hanem nagyon praktikus

Zuhanyfal Webáruház - Zuhanyfal átvevő hely

Manapság méltán az egyik legnépszerűbb fürdőszobai kellék a Walk-in Zuhanyfalhiszen nemcsak jól mutat a fürdőszobában, hanem nagyon praktikus. Zuhanyfalak által lehet a legszebb zuhanyzókat kialakítani és ugyanakkor a legakadálymentesebb megoldás is, ahol nem kell "bemászni" a zuhanyzóba, ajtókat húzogatni, idővel görgőket cserélni. A kialakítását magunk tervezhetjük meg. Fontos szempont lehet, hogy a rossz alapanyag ellátottság mellett megkapjuk azt a terméket, amit kinéztünk és ne kelljen újra tervezni a fürdőszobát, mert csak ígérgetést kapunk a termék helyett. Ez nálunk másokkal szemben nem okoz problémát hiszen teljes mértékben saját készlettel dolgozunk, azaz munkaidőben azonnal átvehetőek a termékek!!!

  Testnél csíkos Walk-in Zuhanyfal

Bátran állíthatom, hogy walk-in zuhanyfalaink a piacon az egyik legmagasabb minőséget képviseli. 8mm vastag biztonsági üveg nem fog az első adandó alkalommal betörni, nem fog csavarodni a termék és feszülni. A 8mm vastagság egy stabilitást ad az üvegnek. 

Másokkal szemben mi nem spórolunk a magasságon, hogy olcsóbbak legyünk, mi nem elégszünk meg a 180-190cm magas zuhanyfalakkal. Milyen vicces lenne, ha szimplán felette átnéznék!?!?! Inkább legyen olyan, amilyennek egy igazi zuhanyfalnak lennie kell és mi meg mellé teszünk egy vásárlóbarát árat

Érdemes megfigyelni vagyis megnézni, hogy az adott zuhanyfal NANO vízlepergető réteggel el van-e látva, mert amennyiben nem akkor a takarítás küzdelmes lesz. Az üveg könnyen foltos marad és több bosszúságot fog okozni, mint örömöt. Szerencsére vagy inkább azt mondanám, hogy a tervezésünknek köszönhetően nálunk minden zuhanyfal NANO vízlepergető réteggel van ellátva. 

A készletünknek köszönhetően a választékunk hatalmas és kézzel fogható. Egészen 50cm széles zuhanyfaltól 140cm szélesig minden megtalálható és nem csak átlátszó színben gyártatunk, hanem matt, testnék csíkos és füst üveges is rendelkezésre áll. A profilok színei pedig lehet króm és fekete. 

Zuhanyfalaink akár extra szögben állítható kitámasztó karral is választhatóak. 

Ha csalódás mentes zuhanyfalat szeretnél vásárolni nézz körbe a Zuhanyfalakat is tartalmazó weblapunkon vagy keress bátran minket elérhetőségeink egyikén. Termékeinket az ország egész területén kiszállítjuk! 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.