Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Zuhanyfal széles választékban készletről

Zuhanyfal széles választékban készletről Zuhanyfal széles választékban készletről nem csak egy üres mondat, hiszen amilyen egyszerű annyira lehet különféle is és nem minden esetben tudja az ember, hogy a zuhanyfalat mi alapján válassza ki. 

Zuhanyfal széles választékban készletről nem csak egy üres mondat, ha a MR Szaniter KFT- ről és az akcioskadak.hu-ról van szó. Rengeteg oldalon található zuhanyfal, de ezeknek csak töredéke rendelkezik valóban saját készlettel és még kevesebben saját gyártatással. De mivel is tudunk mi többet?

Zuhanyfal egy olyan fürdőszobai termék, ami nagyban meghatározza egy fürdőszoba stílusát. Bár sokan nem gondolják, de nagyon sok szempontnak kell megfelelnie egy jó minőségű zuhanyfalnak a fürdőszobában. A minőségi zuhanyfalak ismérvei, hogy minden esetben egy NANO réteggel van bevonva a zuhanyfal üveg felülete, aminek az a szerepe, hogy a zuhanyzás közben rácsapódó vízcseppek könnyen lefolyjanak és utána egyszerűen lehessen tisztítani az üveg felületét és ezzel megakadályozzuk a vízkő lerakodását. Mivel saját kezünkben van a gyártatás ezért nálunk csak ilyen bevonattal rendelkező zuhanyfal kapható. A másik nagyon fontos a zuhanyfal kitámasztása. Sokan nem is gondolnak bele, hogy ha alacsony zuhanyfalat rendelnek és ha a zuhanyzón belül van a kitámasztás akkor egy 190 cm magas zuhanyfal esetén egy magasabb ember már nem is tud kényelmesen zuhanyozni és még az is előfordulhat, ha nem figyel beveri a fejét a keresztben húzódó kitámasztató karban. Ennek elkerülése érdekében a zuhanyfalaink 200 cm magasak szinte kivétel nélkül. A legtöbb zuhanyfal webáruháznak nincs saját készlet és színben sincs választék. Nálunk a átlátszó zuhanyfalon kívül megtalálható a testnél csíkos zuhanyfal - amely derék magasában takarja ki a testet egy matt szélesebb csíkkal, megtalálható a teljesen matt zuhanyfal - teljes felületen homályos átláthatóságot biztosít, megtalálható a füst zuhanyfal - amely a szürke és fekete árnyalat között mozog és megszűri a teljes átláthatóságot. Minden zuhanyfalunkhoz biztosítjuk felár ellenében, hogy a gyáritól eltérő fekete kerettel vagy épp króm kerettel rendelhető legyen. Mivel a vásárlóknak ígényük volt olyan zuhanyfalra is, amihez zuhanyajtó is csatlakoztatható, ezért gyártattunk erre a célra alacsonyabb zuhanyfalat is, hogy pontosan a zuhanyajtó síkjával fusson együtt ezzel is megőrizve a fürdőszoba egyenletességét. Természetesen itt sem maradhat el a vízlepergető réteg az üvegfal felületéről. 

Összességében elmondható, hogy a zuhanyfal nem csak egy szimpla üveg, hiszen stílus is egyben, amely meghatározza a fürdőszoba hangulatát. Fontos, hogy ne csak a külsőt tartsuk szem előtt, hanem a használhatóságát is! Bátram állíthatom, hogy a zuhanyfalaink a legnagyobb elvárásoknak is hiánytalanul megfelelnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanyfal
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.