Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Zuhanyfal áradat a legnagyobb kínálattal

Zuhanyfal áradat a legnagyobb kínálattal Zuhanyfal minden mennyiségben mondhatnánk egészen nyugodtan. Hatalmas választékkal rendelkezünk zuhanyfalakban a legjobb minőségben. A zuhanyfalakat többféle képen is fel tudjuk használni.

Zuhanyfal minden mennyiségben lehetne a mottónk, de miért is gondoljuk ezt? A zuhanyfalak erdejében a egyre nehezebb kiigazodni. 

Zuhanyfalakat nem csak a méretük, vastagságuk és üvegük szerint tudjuk csoportosítani, hanem a beépítési módjuk szerint is. A zuhanyfalak legáltalánosabb beépítési módja, amikor az egyik falsíkra építjük és egy zuhanyfal kitámasztó kart használunk. Sokan nem is gondolnak rá, de egyre népszerűbb, hogy a zuhanyfalakt körbejárhatóra építsék be. Természetesen ehhez szükség van egy nagyobb fürdőszobára, de két kitámasztó kart használva könnyen megoldható ez az egyedi stílus. A körbejárható zuhanyfal teljes mértékben a szabadságot tükrözi, nagyon kényelmes zuhanyzást tesz lehetővé. Nálunk lehetőség van mindent - mindennel kombinálni. A zuhanyfalak üvegének a színét a kitámasztó karok színével teljesen szabadon. Mindenki a saját ízlésének megfelelően tudja megtervezni. Aki szereti a nagy üveg felületeket és nem akar falakat emelni a zuhanyzóba akkor a legújabb trend szerint alakíthatja ki walk-in zuhanyfalas fürdőszobáját. Az zuhany üvegeket egy T-kar segítségével tudja rögzíteni, így a fal mellett a két üvegfal fogja alkotni a zárt zuhanyzót. A zuhanyfalaknak az üvegei tetszőlegesen variálhatóak és természetesen a kitámasztó és a fali profilok színei is. Az üveg falak szélessége is tetszőlegesen választható nem kell azonos méretet rendelni, a legkiesebbeket a legnagyobbakkal is össze lehet rakni. Gyakorlatilag ezzel a három kombinációval akár 100 feletti lehetőség közöl is tudunk választani. Garantáltan meg fogjuk tudni építeni a hozzánk legközelebb álló épített zuhanyt. 

Zuhanyfal legyen egyedül vagy T - alakban álló, biztosak lehetünk benne, hogy modern megoldást fogunk választani, ahol mindig kellemes lesz a zuhanyzás. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanyfal
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.