Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

SUP deszka az aktív szabadidő kedvelőinek

A SUP deszka fénykorát éli és az elmúlt években egyre többen szerezték be saját részre a sporteszközt. Többféle méretben és kialakítással elérhető, akár gyerkőccel, akár kutyával történő állószörfözéshez is ideálisnak bizonyul a SUP.

A felfújható megoldás könnyen szállítható, a kiegészítőknek köszönhetően pedig minden szükségeset egyszerre szerezhetsz be. Kiknek ajánlják a szakemberek a használatát? Hogyan sajátíthatók el az alapok? Egyáltalán mindenki alkalmas erre? Cikkünkben ennek járunk utána.

Kezdők is könnyen elboldogulhatnak a SUP deszkával

A SUP deszka egyik nagy előnye, hogy könnyedén elsajátítható annak használata. Egyes vízfelületeken a mentőmellény használata kötelező hozzá, ez egyébként is javasolt azoknak, akik nem mozognak otthonosan a vízben. Használatakor elsőként térdelve érdemes megtalálni az egyensúlyt, majd ha így már megy az evezés, akkor felállhatsz és indulhat az igazi kaland. A mozgásforma a teljes testet átmozgatja, de közben kellemes időtöltésnek számít, de akár relaxációs folyamatként is tekinthetsz rá. Ennek bizonyítéka, hogy ma már kifejezetten jógához is beszerezhető megfelelő deszka. A SUP deszka az idei nyáron is nagy népszerűségnek örvend. Bár bérlési lehetőséggel is találkozhatunk az üdülőhelyeken, de elérhető ára miatt megéri inkább a vásárláson gondolkodni. Ha szívesen jársz természetes vizek közelébe és kihasználnád a benne rejlő lehetőségeket, akkor a legjobb befektetés lehet egy kezdőknek javasolt deszka beszerzése. Akár üléssel kombinált változatot is találhatsz napjaink kínálatában.

Tartalomhoz tartozó címkék: SUP SUP deszka
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.