Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Sokan kedvelik a zárt zuhanykabin előnyeit

A zárt zuhanykabin sokak fürdőszobájában megtalálható. Kényelmes közeget teremt a tisztálkodáshoz, miközben nem kell attól tartanod, hogy az egész helyiség úszni fog a vízben.

A sarokba elhelyezhető, íves biztonsági üveggel rendelkező típus nagy népszerűségnek örvend azok körében, akik kis alapterületen szeretnék a tusolás lehetőségét biztosítani. A tálca nélküli megoldásnak köszönhetően, a zuhanykabin a helyiség szerves részét képezi és nem kell a tálcába lépéssel sem bajlódni. A kifejezetten divatos kialakítás egyszerű beépíthetőséggel és könnyű tisztíthatósággal áll a lakásfelújítás vagy építkezés előtt állók rendelkezésére.

A zuhanykabin a feltöltődés színtere

A fürdőszoba esetében leginkább a kis alapterület szokott gondot okozni. Erre főként akkor döbbenünk rá, ha a szaniterek cseréjéről van szó vagy a fürdőkád mellett a zárt zuhanykabin beépítését is megvalósítanánk. Elkeseredésre azonban nincs ok, hiszen napjaink kínálatában, a kifejezetten szűkös alapterülethez alkalmas rendszerek is gond nélkül kialakíthatóak. A sarokkád optimális helykihasználást tesz lehetővé, az íves zuhanykabinnak köszönhetően pedig egyfajta, a helyiség falaiba illeszkedő színteret kaphatsz. A zárt zuhanykabin üvegfelülete úgy kerül kialakításra, hogy a vízkő kisebb eséllyel jelenik meg azon, ezzel a takarítási munkálatokat is megkönnyítve. A tálca nélküli kabin egyébként ideális választás a térdfájós, nehezen mozgó idős családtagnak is. Az igényes kialakításnak köszönhetően, a fürdőszoba ékkövét kaphatod, méghozzá elérhető áron.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin zárt zuhanykabin
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.