Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Meleggel érkeztek a SUP álló deszkák

Meleggel érkeztek a SUP álló deszkák Új SUP álló deszkák érkeztek a nagy sikerre való tekintettel, hogy a család minden tagja tudja élvezni a nyár egyik legizgalmasabb sport eszközét. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb vízi sport eszközét. 

Új álló Sup deszkák érkeztek a nyár melegével egyidejűleg. Sup az egyik legizgalmasabb vízi sport eszköz, amely a család minden tagjának örömet tud okozni. 

A család minden tagjának örömet okozó sup-ot szó szerint vehetjük hiszen a vízi túrára akár a kedvenceinket is magunkkal tudjuk vinni. A kutyák nagyon élvezik ezt a vízi járművet. A minőségi sup-ok teherbírása úgy lett kitalálva, hogy 150 kg összsúly se okozzon gondot. A nagyobb kalandra vágyó túrázok akár a kemping felszerelésüket is magukkal tudják vinni, hogy a vízi Sup túra során meg tudjanak pihenni, hogy másnap újult erővel tudják folytatni a túrát. De milyen szempontok szerint készülnek a SUP-ok a hétköznapi ember számára? A SUP felületét kényelmes puha réteg teszi komfortossá, ahol az állás nem megerőltető, de akik az ülő utazást kedvelik egy erre kialakított ülést is tudnak rögzíteni a SUP fedélzetén. A deszka elején a legtöbbször kamera rögzítő van kialakítva, hogy a túránkat meg tudjuk örökíteni. A Sup deszka elején helyezkednek el a csomag rögzítő pontok. Ez szinte minden deszkán megtalálható, de a kimondottan túrára fejlesztett változatokon akár hátul is található rögzítő pont. A SUP használatánál nagyon fontos a biztonság ezért mindig használni kell a boka rögzítést, hogy esetleges borulás esetén se kerüljön távul tőlünk a sport eszközünk. Természetesen emellett nagyon fontos az úszást segítő mellény használata is hiszen a felhevült testtel a vízbe esés kockázatokkal is járhat. Mindig fő a biztonság. A SUP-hoz kiegészítőket lehet vásárolni úgy mint 2 az 1-ben használatos kajak és sup lapát így akár használat közben is tudjuk módosítani az evezési stílusunkat. 

Legyen a Sup kicsi vagy nagy méretű egész biztos, hogy a család minden tagja élvezni fogja hiszen a természetben való sportolásnál nincsen kikapcsolóbb és feltöltőbb érzés. Érdemes ezt a remek sportot minél hamarabb kipróbálni! 

Tartalomhoz tartozó címkék: SUP
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.