Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A Luxus Új Definíciója: Egyedülálló Térben Álló Kádak a Modern Fürdőszobákban

A Luxus Új Definíciója: Egyedülálló Térben Álló Kádak a Modern Fürdőszobákban A fürdőszoba nem csupán egy praktikus helyiség otthonunkban, hanem egy személyes wellness sziget, ahol a nap fáradalmait lemoshatjuk. A luxus érzetét és az elegancia sugárzását egyre többen keresik ebben a térben, amihez nélkülözhetetlen a megfelelő berendezési tárgyak választása. A térben álló kádak, különösen a Chicago Luxus Térben Álló Fürdőkád és az Oroszlánlábas Kád, új szintre emelik a fürdőszoba dizájn koncepcióját. Ezek a kádak nem csupán fürdőberendezések, hanem a helyiség központi elemei, amelyek köré a többi elem rendeződik.

A térben álló kádak különleges helyet foglalnak el a fürdőszoba designjában. Nem csak funkcionalitásuk miatt választják őket, hanem azért is, mert látványelemként is megállják a helyüket. A Chicago Luxus Térben Álló Fürdőkád, méreteivel (170 x 80 cm) tökéletes választás azok számára, akik a kényelmet és a tágasságot szeretnék ötvözni a luxussal. Kétrétegű, szennyeződésálló akrilból készült, ami nem csak esztétikai, de praktikus szempontból is előnyös, mivel könnyen tisztán tartható.

A kád designja egyszerű, mégis lenyűgöző, tökéletesen illeszkedik a modern és a klasszikus fürdőszobákba is. Az erős karton dobozban érkező kád azonnal átvehető, tehát nem kell hónapokig várnia arra, hogy élvezhesse az új fürdőkádja által nyújtott luxust és kényelmet.

Az Oroszlánlábas Kád, a másik zászlóshajónk, egy igazi nosztalgia darab, amely a régi idők luxusát hozza el a modern korba. Méretei (170x75 cm) ideálisak bármely fürdőszoba méretéhez. A kád fém lábai, amelyek bronz, fehér és arany színben is kaphatók, egyedi megjelenést biztosítanak. A kétrétegű konstrukció nem igényel acél tartószerkezetet, így könnyen telepíthető akár statikailag kritikus födémeken is.

Mindkét kádunk tökéletes választás azok számára, akik nem csak egy fürdőkádat, hanem egy műalkotást szeretnének otthonukba. Az elegancia, a luxus és a kényelem tökéletes egyensúlyát kínáljuk, amely minden fürdőszoba központi eleme lehet. Ráadásul kínálatunkban megtalálhatók a hozzá illő csaptelepek is, így egységes stílust teremthet fürdőszobájában.

A személyes átvétel lehetősége Szigetszentmiklósra, a Sport utca 8-as címen biztosított, ahol közvetlenül raktárunkból viheti el álmai fürdőkádját. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy luxus környezetet teremtsen otthonában, ahol minden nap kényeztetheti magát.

MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.