Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

led okos tükör fekete kerettel - modern megjelenés

led okos tükör fekete kerettel - modern megjelenés Led okos tükör fekete kerettel követi a fürdőszoba trendeket, mivel a legtöbb szaniter terméknél már elterjedt, hogy a termékeket fekete körvonal határolja, ezzel is hangsúlyozva formáját és megjelenését. A fekete keretes okos tükör tulajdonságában megegyezik a jól bevált régebbi modellel, de dizájnban és hangsúlyban sokkal kiemelkedőbb.  

Led okos tükör fekete kerettel az új fürdőszoba trend, amit érdemes követni. Rengeteg olyan fürdőszobai elem kapható, ami már fekete kerettel kapható, legyen akár kádról vagy zuhanyzóról vagy egyéb szaniter kiegészítőkről. 

A tükör az a fürdőszoba elem, amit minden nap többször is megnézünk hiszen mindennapi életünk szerves része. Tükör nélkül Led okos tükör fekete kerettel elkészülni, már nem is olyan egyszerű, ha figyelünk a saját megjelenésünkre.    A nálunk megtalálható led tükör készlet különböző tulajdonságokkal rendelkezik. A fürdőszobai tükröket nem csak arra használjuk, hogy megnézzük magunkat egyben, hanem arra is, hogy az arcunkat tökéletes állapotba hozzuk, aminek elengedhetetlen feltétele, hogy megfelelő világítást kapjon az arcunk. Nem mindegy, hogy ez a fény honnan érkezik, milyen árnyalatú és erősségű. A led tükör alapvetően három fény hőmérsékletet tud, van a meleg, a hideg és egy köztes állapot. Ha megvan a megfelelő szín számunkra akkor a továbbiakban tudunk a szín erősségén is állítani, nem minden esetben van szükség a maximális fényerőre. A fekete keretes led tükör valójában az okos tükör kategóriába tartozik mivel nem csak a szín hőmérsékletével és a szín erősségével lehet játszani, hanem egyéb kényelmi funkciókkal is rendelkezik. A fekete keretes okos tükör rendelkezik párátlanító üzemmóddal, ami akkor aktiválódik, ha bekapcsoljuk a készüléket. Nagyon hasznos tulajdonság, hogy amikor zuhanyzunk nem párásodik be az üveg és azonnal rendelkezésünkre áll a teljes tiszta felület. További kényelmi funkció, hogy időt, dátumot és belső hőmérsékletet is megjelenít. Sokszor könnyen megfázik az ember, ha elveszíti egy forró fürdő után a hőérzetét hiszen a test teljesen felhevül és nem reagál a hidegre, sokszor mire észbe kapunk, hogy valójában hideg van addigra meg is fázhattunk. Sokan mindenhová hordják a telefont, mert mindig egy fontos hívást várnak. Nekik sem kell aggódni, hogy esetleg nem hallják meg a csörgést mert a fekete keretes okos led tükör hasznos tulajdonságai között van a bluetooth kapcsolódási lehetőség, így nem csak a telefonunkat fogjuk meghallani, ha csörög, hanem akár zenét vagy híreket is hallgathatunk készülődés közben. 

A fekete keretes okos ledtükör méltán az egyik legdivatosabb legkeresettebb darab hiszen a tulajdonságait és megjelenését figyelembe véve tökéletes választás mindenki számára és bátran lehet használni akár a ház többi részének a dekorálására is. Minden helységben megállja a helyét és univerzális méretekben kapható  a fekete keretes led okostükör 100 x 80 cm és 120 x 80 cm.

Tartalomhoz tartozó címkék: Okos tükör
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.