Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Kerámia mosdó VS öntött márvány mosdó

Kerámia mosdó VS öntött márvány mosdó Kerámia mosdó vagy öntött márvány mosdó mellett döntsünk amikor a fürdőszoba felújítás folyamatban van? A kinézete nagyon hasonló mindkét mosdó típusnak szinte meg sem lehet mondani mi a különbség a két mosdó típus között. 

Kerámia mosdó vagy öntött márvány mosdót vegyünk a fürdőszobába?! Könnyen kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy a bőség zavarában nem tudjuk eldönteni, hogy melyikre lenne szükségünk. Egyáltalán megérezzük-e a különbséget?

A kerámia mosdó és öntött márvány mosdó közötti különbség, amit elsőre észre veszünk az természetesen az ára. Első ránézésre nincsen nagy különbség azt is mondhatnánk, hogy szemmel nem igazán látható. Természetesen az anyagában van eltérés és a kerámia mosdó méltán népszerűsége mellett az öntött márvány mosdó még egy szinttel komolyabb minőséget biztosít. Az öntött márvány mosdó ellenállósága, keménysége és kopásállósága a kerámián is túl tesz. Sokan szeretik és hajlandóak ezt a felárat megfizetni azért, hogy hosszú távon élvezhessék a gondmentes termék kényelmét és ragyogását. A kerámia mosdók magas fényűek hagyományos eljárással készülnek, amit mindenki jól ismer. A könnyű előállíthatóságának köszönhetően olcsóbban tudunk hozzájutni, de könnyebben is sérülnek meg, ha nem megfelelően vannak kezelve. Az öntött márvány mosdó előállítása egy bonyolultabb folyamat hiszen az anyag összetétele különbözik a kerámia mosdóétól. Az öntött márvány mosdó egy keményebb tartósabb felület lesz, amit nagyobb igénybevételhez terveztek. Könnyen takarítható és hosszú távon megőrzi eredeti fényességét. Sokkal nehezebben karcolódik és sérül egyéb társaival szemben.

Akár kerámia mosdót vagy akár öntött márvány mosdót választ egész biztosan elégedett lesz a minőségével, amennyiben megfelelően válassza meg a felhasználás jellegét. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kerámia és öntött márvány mosdó
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.