Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hátfalas zuhanykabin, ami körbe ölel

Hátfalas zuhanykabin, ami körbe ölel Hátfalas zuhanykabin 5 mm vastag biztonsági üveggel egy megbízható választás minden fürdőszobába.

Hátfalas zuhanykabin 5 mm biztonsági üveggel jelenleg a legmegbízhatóbb választás, ha szeretnénk egy biztosan száraz fürdőszobát. 

A zuhanykabin vagyis a zuhanyzás az egyik legközkedveltebb tisztálkodási forma. Rengeteg előnye van, hiszen egyszerre víztakarékos és Hátfalas zuhanykabin 5 mm vastag biztonsági üveggel egészséges és arról nem beszélve, hogy mennyi időt tudunk megspórolni vele. A mai rohanó világban fürdeni nem egyszerű dolog, mert időigényes és körülményes. A fürdés a relaxáció egyik formája, ami a hosszú hét után egy optimális kikapcsolódás lehet. A zuhanyzás méltán foglalja el első helyét a fürdőszobában, de ez önmagában nem elég hiszen a körülményeket is meg kell teremteni hozzá. A zuhanyzást sokan a fröcsköléssel kapcsolják össze, amitől minden vizes lesz a fürdőszobában. Sokféle zuhanykabin létezik, de csak kevés kabin tudja 100%-ban bent tartani a vizet. A hátfalas zuhanykabin ritka jó megoldású hiszen minden oldalról körbe ölel minket és nem engedi ki a vizet, nem kell attól tartanunk, hogy a csempék nem szigetelnek megfelelően. A megfelelő stabilitású hátfalas zuhanykabin népszerű, de ugyan akkor ritkán beszerezhető verziója 5 mm -es biztonsági üveggel rendelkeznek. Kevés olyan gyártó van aki a végfelhasználó érdekeit helyezi előtérbe, de mi így tettünk a hátfalas zuhanykabin esetében is, hiszem kizárólag 5 mm biztonsági üveggel gyártattuk és egyenes a gyárból rendeljük ahol a saját igényeink szerint extra masszív kivitelt kapunk. Miért is fontos a masszív kivitel? Mivel hátfalas zuhanykabinról beszélünk az üveg vastagsága ezzel a merevsége nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a kabin biztonságosan és fixen álljon. Nem érdemes spórolni vagy esetleg könnyebb súly miatt 4 mm vastagságú könnyített hátfalas zuhanykabint venni, mert hosszú távon biztosan gondot fog jelenteni. A minőségi kabin hosszú távú befektetés hiszem senki nem szeretne pár évente fürdőszobát felújítani vagy esetleg egy rosszul működő zuhanykabin miatt beázástól szenvedni. 

Érdemes masszív jól záró zuhanykabint venni, ami körbe ölel minket és a zuhanyzásban tökéletes partner úgy, mint az 5mm vastag biztonsági üveges hátfalas zuhanykabin, ami lehet íves vagy szögletes, valamint 80x80 vagy 90x90 méretű.  

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.