Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fekete keretes zuhanykabin

Fekete keretes zuhanykabin

Fekete keretes zuhanykabin, amelynek anyaga megegyezik minden hagyományos zuhanykabin anyagával, de akkor mégis miért választjuk, mivel tud többet egy átlagos zuhanykabinnál? 

Fekete keretes szögletes zuhanykabinFekete keretes zuhanykabin, ahogy a neve is mutatja a keret színében különbözik a többitől. De akkor jöhet a jogos kérdés, hogy miért válasszam? A kérdés megválaszolására nagyon egyszerű a magyarázat. Minden zuhanykabin legyen szó íves vagy szögletes zuhanykabin formáról manapság már nem csak a funkcióját nézik, hanem azt is hogy milyen környezetbe kell beépíteni. Manapság a lakás felújítások mindig egy trendet követnek, már senki nem szeretne szimpla hétköznapi / egyforma fürdőszobát. Mindenki a saját ízlésének megfelelően próbálja berendezni a fürdőszobát, ahol a család minden tagja rendszeresen megfordul. Manapság a fürdőszobák nem apró SZTK csempékkel burkolják, hanem mintás és színes burkoló elemekkel. A szín meghatározó része lett a fürdőszobának és ez miért lenne éppen ugyan így a zuhanykabinokkal. Zuhanykabinok különbségeit korábban elsősorban az üveg mintázata adta, de ezek hamar lefutottak. A virágos, mintás üvegek kimentek a divatból. A divatos fürdőszoba zuhanykabin a letisztult formákat követik, az üvegek átlátszóak és a keret színét változtatták meg. Így alakult ki a fekete keretes íves és szögletes zuhanykabin. Ezeknek a kabinoknak az anyaga rozsdamentes csakúgy, mint társainak, az üvege pedig biztonsági üveg és nagyobb részt átlátszó. Minden modern fürdőszobába tökéletesen illeszkedik a fekete keretes zuhanykabin. Manapság az egyik legkedveltebb szín a fekete. Nagyon jól működik térelválasztóként, nagyon jól kihangsúlyozza a termékek keretét, könnyen megvezeti a szemet. Nagyon jó összhangot lehet hozni a fürdőszobán belül. A fekete keretes zuhanykabinok árát tekintve nincsen különbség ezért csak a saját ízlésünk van befolyással arra, hogy melyik típust részesítjük előnybe. 

A fekete keretes zuhanykabin megtalálható szögletes és íves formában is, nálunk a legmagasabb minőséget képviselő kabinok kapták meg ezt az új dizájn elemet, de természetesen más termékünk családjában is felelhető az elegancia. Ilyen termékek a fekete keretes zuhanyfal és a fekete csaptelep családok. Nagy választékkal rendelkezünk, minden terméket magunk gyártatunk és minden terméket készletesen is tartunk, így nem kell Önnek várnia a beérkezésre, hanem személyesen akár azonnal át is tudja venni, de akinek nincs lehetőség eljönni hozzánk szívesen ki is szállítjuk az ország egész területén. Gyere és vedd meg álmaid zuhanykabinját!

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin
MR SZANITER KFT 06705481117 1184 Budapest Fáy u 2.