Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Falsíkra szerelhető zuhanykabin előnyei

Falsíkra szerelhető zuhanykabin előnyei A fürdőszobák adottságai nem mindig ideálisak ezért sokszor olyan megoldást kell keresünk, amire nem gondoltunk korábban. Ilyen fürdőszobai megoldás az egy falsíkra szerelhető Dorisz zuhanykabin

Egy falsíkra szerelhető zuhanykabin mitől lesz különleges megoldású és ez, hogyan segít nekünk a fürdőszobai zuhanyzó kialakításában? 

A falsíkra szerelhető zuhanykabin, ahogyan a nevében is benne van, nem szükséges sarokba szerelni. A legtöbb zuhanykabin a lakáson belül, úgy helyezkedik el, hogy az egyik sarokba helyezik el szögletes vagy íves formában. Viszont vannak olyan fürdőszobák ahol ezeket a zuhanykabinokat nem lehet használni, mert olyan a fürdőszoba elosztása vagy olyan helyen van az ablak, hogy ez egyszerűen kivitelezhetetlen. Sokszor a vizes kiállások is meghatározzák az elhelyezkedést vagy csak a víz rendszer miatt nem szeretnénk a teljes fürdőszoba átépítését elvégezni. A falsíkra szerelt zuhanykabin majdnem egy teljes kört ír le, aminek a méretei 100 x 80 cm. Az ajtaja hagyományos módon görgős ajtóval vannak szerelve és vastag biztonsági üveggel van kivitelezve. A zuhanykabin tálcája speciálisán ehhez a zuhanykabinhoz van kialakítva, hogy megfelelő tartása legyen a falsíkra szerelhető kabinnak. A zuhanykabinok egyik sarkalatos pontja, hogy a leeresztőre nem fordítanak megfelelő figyelmet. Minden zuhanykabin esetében érdemes minőségi leeresztőt használni, mert ennek utólagos javítása eléggé költséges mutatvány lenne. A falsíkra szerelt zuhanykabin speciális használhatósága miatt a fürdőszoba bármelyik részeben el tudjuk helyezni, így nem kell aggódnunk, hogy a teljes vízrendszert átszereltessük. Falsíkra szerelt zuhanykabinok esetében érdemes megnézni, hogy milyen vastagságú biztonsági üveggel van szerelve. Saját tapasztalataink szerint a legjobb választás az 5mm vastag biztonsági üveges kabin. A szélessége jellemzően 100cm és a mélysége pedig 80cm. A Dorisz falsíkra szerelhető zuhanykabin magassága 195cm, amely minden zuhanyzó esetében ideális választás. Sokan ezeket a zuhanykabinokat kör zuhanykabinnak ismerik mivel majdnem egy teljes kört írnak le. A kör zuhanykabinhoz minden esetben tartozik egy hozzá passzoló egyedi akril zuhanytálca is. 

A falsíkra szerelt zuhanykabin nem csak praktikus, hanem nagyon esztétikus megoldás is, amivel a fürdőszoba egyedi módon is alakítható és nem vagyunk a fix helyekhez kötve hiszen bármilyen sík falra rakható, ahol megvannak a megfelelő vizes kiállások. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.