Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Egyedi méretű zuhanykabin

Egyedi méretű zuhanykabin Egyedi méretű zuhanykabin nagyon ritka, mivel nem tömeggyártásban készül, de ennek ellenére mindig előfordul ilyen eset, amikor erre a speciálisan gyártott kabinokra van szükség. Erre tényleg csak a legjobbak vannak felkészülve.

Az egyedi méretű zuhanykabin általában szögletes kivitelű, hiszen ebben az esetben lehet a legkönnyebben a számokkal jásztani. A választható méretű zuhanykabin létjogosultsága azért nagyon is valós, mert sokszor a fürdőszoba felújítás közben szembesülünk olyan váratlan dolgokkal, amelyek meghatározzák a későbbi lehetőségeinket. Nagyon sok fürdőszoba áruház, barkácsáruház vagy fürdőszoba webshop csak a dömping termékekkel foglalkozik és a valós felmerülő problémás igényeket pedig teljesen kizárja. 

Egyedi méretekkel is foglalkozó fürdőszoba webáruházunk és nagykereskedésünk a zuhanykabin területén egyedi módon minden speciális igényt ki tud elégetni. Sokan nem is gondolják, de mi megoldottuk azt, hogy vásárlóink az oldalak hosszúságát maguk tudják kiválasztani és variálni csak, hogy pár méretet említsek 70x90cm zuhanykabin, 75x90cm zuhanykabin vagy 80x90cm zuhanykabin.  A nálunk forgalmazott zuhanykabinok oldalait fel lehet cserélni és balos vagy jobbos nyithatóság szerint lehet alakítani. Az egyedi zuhanykabin méretek erőssége, hogy minden mindennel párosítható. Akkor sem kell elkeseredni, ha elsőre nem találja a megfelelő méretet, mert nálunk 5cm / oldal változtatással is tudunk terméket kínálni. Nézzük meg, hogy miből is áll egy zuhanykabin és hogyan tudunk további mozgás lehetőséget nyerni. Ugye alap esetben abból indultunk, hogy az egyedi zuhanykabinok oldalai 5cm szakaszokban változtatható. A zuhanykabinok egy fix üvegből és egy ajtóból áll a legtöbb esetben, de ettől is el lehet térni. A zuhanyajtó és a fix fal is egy fali profil segítségével kerül rögzítésbe. Ebben a profilban hozzávetőlegesen 1cm korrigálási lehetőség van és ha mindkét oldal esetében nézem akkor máris 2cm újabb állítási lehetőség került elő. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy már csak 3 cm holt terünk maradt a zuhanykabin állításában. Ha nekünk ebbe a holt térbe esik a kívánt szám akkor sem kell megijedni, mert mi erre is gondoltunk. Termékeinkhez lehet toldó profilt illeszteni, amivel a teljes holtteret sikerült lefedni. Azt hiszem ezek után bátran állíthatom, hogy találunk Önnek is megoldást, ha egyedi méretű zuhanykabint keres! 

Zuhanykabin egyedi méretei:

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.