Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Arany keretes zuhanyfal

Arany keretes zuhanyfal Arany keretes zuhanyfal elsőre nagyon furcsán hangzik, pedig a fürdőszobában is szükségünk van a változatosságra, hogy ne legyen teljesen egysíkú minden.

Arany keretes zuhanyfal kimondottan jó összhangban van a retro fürdőszoba termékekkel, de nagyon jól lehet párosítani akár a matt fekete kiegészítőkkel csaptelepekkel is. 

Az arany keretes zuhanyfal tulajdonságaiban megegyezik a már jól ismert zuhanyfalakéval. Ebben az esetben is a biztonsági üveg vastagsága 8 mm és vízlepergető réteggel van ellátva. Nem csak a keretnek van arany színe, de a kitámasztókarnak is. A zuhanyfalakat akár párban is lehet használni, amit egy arany T alakú karral tudunk rögzíteni. Az aranykeretes zuhanyfal ápolása megegyezik a hagyományos tisztítási módszerrel. Enyhe ecetes vízzel lehet tisztítani, amit utána hideg vízzel kell leöblíteni. Az arany keretes zuhanyfal üveg színe lehet átlátszó, matt, test csíkos vagy akár szürke is. A legkedveltebb üveg szín az átlátszó, mert egyszerre elegáns és letisztult. A megfelelő szín választása nagyon fontos a fürdőszobában, mert napi szinten elég sok időt töltünk el benne és akaratlanul is minden egyes nap látni fogjuk, hogy milyen összeállítással építettük fürdőszobánkat. Régen mindenkinek egyforma fürdőszobája volt, engem személy szerint mindig a kórházra emlékeztetett. Az egyediség és a saját elképzelés nem bűn, nem mindenkinek ugyan olyan fürdőszobát építenie, nyugodtan mutassuk meg az elképzeléseinket. 

Bármilyen zuhanyfalat is választunk, bármilyen kiegészítővel egész biztosan jól fog mutatni és minden nap öröm lesz a zuhanyzás, ami egy fáradt nap után különösen fontos és jó feltöltődési lehetőség. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanyfal
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.