Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Akril egyenes és aszimmetrikus kádak webáruháza

Akril egyenes és aszimmetrikus kádak webáruháza

Akril egyenes és aszimmetrikus fürdőkádak egyenesen a gyárból. Kiemelkedő minőségű európai gyár által készített termékeket forgalmazunk. Garancia a minőségre és értékre, 

Akril fürdőkádak kiválasztásánál milyen dolgokat kell figyelembe venni, mi alapján válasszuk ki a számunkra a megfelelő terméket. 

Az első lépés, hogy el kell döntenünk, hogy hová szeretnénk elhelyezni a kádat valamint melyik oldalt lesz a lefolyó. A kádak kialakítása szerint van olyan kád, ahol a víz összefolyó középen helyezkedik el és van olyan ahol az egyik szélén. Érdemes megnézni a kádak kialakítását, hogy valóban képes-e elvezetni a vizet nincsen esetleg a lefolyó részen fel púposodva vagy esetleg a konstrukció nem megfelelő. Természetesen a kád beépítésekor a szerelőnek is kulcsfontosságú szerepe van, mert neki biztosítania kell, hogy a kád megfelelő irányba lejtsen. Amennyiben nem figyelnek a beépítésre és nem megfelelően szintezik ki a kádat akkor könnyen előfordulhat, hogy nem megfelelő oldalon fog összegyűlni a víz. Cégünk Lengyelországban gyártat prémium minőségű kádakat, amire egyre nagyobb az igény legyen szó egy vagy kétszemélyesről.

A választékot bővítettük így már 150cm - 190cm .es kiváló minőségű akril kádak közül tud válogatni. Az akril vastagsága biztosíték a minőségi kivitelezésre, nem kell aggódni, hogy a termék könnyen deformálódik. A sík felület mutatja a tökéletes kidolgozást a kád minden szegletén látni, hogy egy prémium minőségű termékről van szó. A lefolyó elhelyezése minden esetben úgy történik, hogy a kádban fürdő(k) ne veszítsenek a komfort érzésből. Minden kád mellé biztosított a szintező láb, amivel nagyon könnyű lesz a termék megfelelő beállítása. Kádjainkhoz természetesen lehet vásárolni előlapot és oldal lapot is egyaránt. Fontos és érdemes odafigyelni, hogy minden esetben olyan lefolyóval legyen beépítve a kád, ami minőségi, idő álló és lehetőleg prémium termék. Nagyon sok kellemetlenségtől tudja megkímélni a tulajdonosát. Nagyon kellemetlen és sok gonddal jár, ha egy már beépített kádat kell visszabontani. 

Nézzen körül a akcioskadak.hu fürdőkád weboldalon és kérje szakértő kollégánk segítségét, hogy a megfelelő kádat tudja kiválasztani. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Akril kád
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.