Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A zuhanyfal praktikus és modern háttér a fürdéshez!

zuhanyfalHa a zuhanyzás kerül szóba, akkor a zuhanykabin vagy éppen a kád lesz a beszédtéma. Ma már nem csak ez a kettő szaniter tud helyet biztosítani a napi mosakodáshoz. A minimalizmus hívei a zuhanyfalat választják és nem mást. 

zuhanyfal pontosan az, aminek hangzik. Tulajdonképpen egy vagy kettő üvegfalat jelent, ami körülhatárolja a zuhanyzáshoz kialakított helyet. Ez talán egy kicsit kevésnek tűnhet azok számára, akik a zárt zuhanykabinokhoz szoktak vagy a kádak jól ismert terében mosakodnak rendszeresen.

zuhanyfalnak természetesen vannak olyan pozitív tulajdonságai, ami miatt érdemes fontolóra venni a beépíttetését. Az egyik ilyen pozitívum az, hogy a zuhanyfal csupán egy üvegfal. Ebből következik, hogy rendkívül helytakarékos megoldás. Nincsen szükség arra, hogy egy embernyi hosszúságú kádat vagy egy falakkal körülhatárolt zuhanykabint tervezzünk a fürdőszoba terébe. A sarokba vagy a fal mentén el lehet helyezni a zuhanyfalat, amit a megfelelő kiegészítőkkel tökéletesen lehet használni a mindennapos zuhanyzásra. Nem kell az ajtót csukni, húzni, nincsen perem, amibe bele tud akadni a lábunk, sem pedig plusz üveg felületek, amiket óvni kell a vízkőtől és a vízcseppek nyomaitól. Egyszerűen csak belép az üvegfal mögé és kész, ennél egyszerűbb már nem is lehetne!

zuhanyfal rendkívül elegáns, csodásan egyszerű és stílusos, nagyobb modern választás. Abban az esetben ideális, ha kevés a hely egy fürdőszobában és akkor is nagyszerű, ha egyedibb külsőt tervez egy tulajdonos a fürdőjének. Teremtsen több helyet ott, ahol egy nap több órányi időt is készülődik és alakítsa olyan térré, ahol szívesen van, amit másoknak is büszkén mutat meg!

A zuhanyfalakkal kapcsolatban keressen fel minket bizalommal! Ha felkeltettük az érdeklődését, nincs más dolga, csak a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek egyikén bővebb tájékoztatást kérni az általunk forgalmazott termékekről! Vásároljon nagyon kedvező áron fürdőszoba berendezést és alakítsa ki személyes ízlése alapján a saját fürdőjét!

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanyfal
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.