Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A walk in zuhanyfal nem csak egy üvegfal!

walk in zuhanyfWalk-in zuhanyfallal a fürdőszoba berendezésekor egyértelműen a funkció dominál, mert meghatározott céllal használjuk napi szinten a szaniterekkel berendezett helyiséget. A funkció mellett a dizájn is szerepet kap a tervezés során, ahogyan a lakás többi helyisége esetében is. A tulajdonos saját ízlése mentén kialakított fürdőben nem kell mindennek olyannak lennie, mint a többi fürdőszobában. Vegyük például a zuhanykabinokat. A zuhanyzásra kialakított sarok is változatos megvalósítási lehetőségeket kínál, amik egyszerre tudnak praktikusak és nagyon stílusosak lenni.

walk in zuhanyfal kétségtelenül egyike azoknak a szaniter megoldásoknak, amik a leglátványosabbak, de ezzel párhuzamosan a legtöbb kételyt is felszínre hozzák a vásárlókban. A walk in zuhanyfallal kapcsolatban az egyik, sokat emlegetett kérdés, hogy nem áztatja e el a teljes fürdőszobát az az egyetlen üvegfal, ami a zuhanysarkot alkotja? Nos, a walk in zuhanyfal valóban magában rejti azt az eshetőséget, hogy a víz kifolyik, kifröcskölődik zuhanyzás közben, nem beszélve a fürdőben képződő gőzről és páráról. Egy jó lefolyóval, szakszerűen kialakított burkolattal és szellőző berendezéssel, esetleg zuhanyfüggöny használatával is mérsékelni lehet a falak hiányának következményeit. 

A walk in zuhanyfal pontosan a nyitottságának köszönheti népszerűségét azok körében, akik az egyedi és dizájnos szaniterek, a minimalista, de látványos fürdőszoba stílus mellett teszik le a szavazatukat. Tény, hogy a fém alkatrészek, peremek és zártság nélküli walk in zuhanyfal maga a megtestesült elegancia és modernség. A külső persze nem minden, a kevés elem hozzájárul ahhoz, hogy a szaniter nagyon kényelmesen és biztonságosan használható legyen és a gyors, egyszerű takarításnak is kedvez.

walk in zuhanyfalakból meggyőző választékot talál a webshopunkban. Vízlepergető, matt, színezett üvegfalak között válogathat kedvező árakon, márkás termékekből. Amennyiben érdeklődik az általunk forgalmazott termékek iránt, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanyfal
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.