Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

80x80 zuhanykabin: ideális méret kis fürdőszobákba is!

80x80 zuhanykabin: ideális méret kis fürdőszobákba is!

A 80x80 zuhanykabin népszerűsége a méretében rejlik. Napjaink kínálatát látva, azonban nemcsak a hagyományos megoldásokban gondolkodhatunk, hanem a zárt zuhanykabinok is izgalmas kialakítással, minden extra funkcióval állnak rendelkezésre. A titok a méret helyes megválasztásában rejlik.

A helyhiány még mindig valós probléma a legtöbb ingatlan esetében. Az építkezés mellett döntők rendszerint a fürdőszoba méretének növelésével érik el a helyiség kényelmes használhatóságát. De mi a helyzet akkor, ha a már meglévő fürdőszobából szeretnénk a maximumot kihozni? A szakszerű tervezés, a profi kivitelezés és persze a praktikus szaniterek ilyenkor nélkülözhetetlenek.

A 80x80 zuhanykabin is lehet kényelmes!

A 80x80 zuhanykabin, legyen az tálcás vagy tálca nélküli, hátfallal rendelkező, esetleg beépített típus, 1 személynek kényelmes tusolást tesz lehetővé. A merészebbek vagy a némileg nagyobb alapterülettel rendelkezők persze a nagyobb szaniterekben is gondolkodhatnak, de ha cél a helytakarékosság, akkor általában az egyszemélyes megoldások kerülnek fókuszba. A 80x80 zuhanykabin helyének megtervezésekor érdemes megvizsgálni, hogy milyen egyéb szaniterek kapnak még helyet a fürdőszobában. A csaptelepek száma, a toalett esetleges jelenléte egyaránt befolyásolhatják azt, hogy hol a leginkább praktikus elhelyezni a kabint. Az íves és a szögletes egyaránt divatos, a fekete keret pedig már nem csupán a legénylakások sajátja. Akár a lakberendezés stílusához passzolóan is kiválaszthatja a megfelelő zuhanykabint.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin 80x80 zuhanykabin
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.