Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Zuhanyfal zuhanyajtóhoz

Zuhanyfal zuhanyajtóhoz

Zuhanyfal párosítása zuhanyajtóhoz egy különleges lehetőség hiszen nem vagyunk a szokásos méretekhez kötve, hanem magunk tudunk tervezni és alakítani a fürdőszoba komfortosságán.

 

Zuhanyfal párosítása zuhanyajtóhoz egy különleges lehetőség hiszen nem vagyunk a szokásos méretekhez kötve a fürdőszoba a saját elképzelésünk szerint alakítható.

Zuhanyfal egy önállóan beszerelt termék, de sokan utólag azt gondolják, hogy jobb lett volna hozzá egy zuhanyajtó. Ez azért bonyolult utólag, mert a zuhanyfalak magassága és a zuhanyajtók magassága nem egyeznek. Egy jó minőségű zuhanyfal magassága 200cm azért, hogy kényelmesen lehessen használni. Az átlagos zuhanyajtó méret 195cm magas és ebből adódik, hogy a zuhanyfal üvege és a zuhanyajtó nem fog egymás mellett futni. A másik nagy probléma, hogy hogyan fog a zuhanyfal és a zuhanyajtó kapcsolódni egymáshoz. Mivel ez a probléma már sokakban felmerült foglalkoztunk a kérdéssel és mivel a cégünk megfelelő tapasztalattal rendelkezik és csak gyárakkal vagyunk kapcsolatban gyártattunk egyedi méretű zuhanyfalat. Ez abban mutatkozik meg, hogy a zuhanyfal mérete 1932mm magas és 6mm biztonsági üvegből készül, amit természetesen felvérteztünk a népszerű vízlepergető NANO bevonattal. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért pont 193,2cm magas zuhanyfalat gyártattunk!? Ennek az a magyarázata, hogy a zuhanyajtó profil magassága 195cm, de maga a zuhanyajtó üvege 193,2cm magasra nyúlik fel. Így, ha pontosan 195cm magas zuhanyfalat gyártattunk volna akkor megmaradt volna közel 2cm különbség az üvegek között. Természetesen gondoltunk a zárhatóságra is, ami abban merül ki, hogy a speciális méretű zuhanyfalunkhoz záró mágnes csíkot adunk, ami a hozzá tartozó zuhanykabinnal azonos módon illeszkedik ezzel biztosítva, hogy a víz a kialakított zuhanykabinban maradjon. A variálás lehetősége nálunk nagyon széles skálán mozog, mivel a harmonika zuhanyajtónk szélessége 60cm-től indul és 5cm-enkét növekszik egészen 100cm szélességik! A zuhanyajtóknak ezen belül is van állítási lehetősége is. A hozzá tartozó zuhanyfal legkisebb mérete 70cm és egészen 100cm nagyságik növekszik 10cm különbséggel. Így közel 40 lehetőség között tudunk válogatni. 

Összefoglalva a szettünket a következő állapítható meg: a speciális méretű zuhanyfal önmagában zuhanyfalként is megállja a helyét, vízlepergető nano bevonattal van ellátva és 6mm vastag biztonsági üveggel rendelkezik csakúgy, mint a vele párosítható harmonika zuhanyajtó, amely szintén 6mm vastag és vízlepergető réteggel van bevonva. A két termék mágnes csíkkal csatlakozik egymáshoz, amely így bentartja a zuhanykabinban keletkező vizet. Azt gondolom Nálunk mindenre talál megoldást. Kérje kollégánk segítségét, ha szeretne többet megtudni a szett használhatóságáról. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanyfal
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.