Menü
Ár:
135.000 Ft
109.990 Ft (86.606 Ft + ÁFA)

Surfwave - Ginger Sup deszka anti-uv bevonattal, profi üléssel

Ár:
135.000 Ft
109.990 Ft (86.606 Ft + ÁFA)
Cikkszám: Ginger-335-11
Elérhetőség: Raktáron

Miért tőlünk vásárolj?

Akár ingyenes kiszállítás ország teljes területére
Biztonságos és kényelmes online fizetés
Egyenesen a forgalmazótól saját gyártatás
Igény szerint gyors kiszállítás Budapesten 3 napon belül
Saját autóval szállítjuk 100% törés mentesség

Leírás és Paraméterek

Surfwave - Ginger Sup deszka! 

MŰSZAKI ADATOK:

SPORT SUP DESZKA MÉRET: 11''|33''|6''(335,2cm | 83,8 cm | 15,24 cm)

Terhelhetőség: 150 kg (330 LBS): 1 felnőtt + 1 gyerek/háziállat/felszerelés

Termék súlya:  8,2 kg (18 LBS)

Felfújási nyomás:|15PSI (1.03 BAR): A Sup deszka 15psi-re fújható fel maximum, 1 felnőtt + egy gyerekesetében, így elég stabil marad. Amennyiben egyedül használja elegendő a 12psi nyomás is.

A termék mérete kompakt, hogy elférjen egy hátizsákban és könnyen szállítható legyen az autóban.

Tartozékok:

- hátizsák

- kézi pumpa

- uszony

- alumínium lapát

- javító szett

- vízálló táska

- prémium ülés

- biztosító kötél

Előreutalás után a postaköltség 0ft! Törékenyként biztosítva.

Utánvéttel 1500ft Törékenyként biztosítva.

【SOKOLDALÚSÁG – D-GYŰRŰK ÉS TÁROLÁS】 A SURFWAVE -Ginger Sup minden körülményre között használható. Az elülső 6 pontos elasztikus csomagtartó részen tárolhatók az éjszakai kempingezéshez szükséges felszerelések anélkül, hogy zavaróak legyen vagy túlsúlyt okozzanak. Az oldalakon elhelyezett 5 D-gyűrű egy vonzó kiegészítő, amellyel horgászfelszerelés, vízálló táska, étel vagy kajakülés felszerelésére használható, így még több tevékenységet tesz lehetővé a vízen. Ne habozzon, hozzon magával bármilyen felszerelést amire szüksége lehet egy túrázáshoz.

【HORDOZHATÓSÁG – TELJES KIEGÉSZÍTŐK】 A 8,2 kg könnyű súly nem hátránya a deszka merevségének, stabilitásának vagy minőségének. Kompakt és ügyesen elhelyezhető az autóban, vagy bármilyen utazásra magával viheti egyetlen tágas hátizsákban. A kézi pumpa segít a teljes felfújásban 5 perc alatt, kevesebb izomerővel! Egy 5 literes vízálló táska védi digitális eszközeit, ételeit és ruháit. Az úszó alumínium lapát 3 részre osztható, és az egyetlen nagy borda egyetlen nyomással rögzíthető. Bármelyik percben indulásra kész!

【KAMERA FELSZERELÉS – BLOG & VLOG】 A felfújható SURFWAVE -Ginger Sup elülső részén kameratalp található. Beállíthatja a szöget különféle fényképezési módokhoz, például izgalmas szörfözéshez, szabadidős evezéshez, pihentető jógához, szórakoztató horgászathoz és utazáshoz barátjával vagy házi kedvencével. A kamerabázis segítségével rögzíthet minden pillanatot a vízen, csak tegyen egy egyszerű lépést, hogy bloggerré váljon, és ossza meg életmódját!! (a fényképezőgép védhető az 5L-es vízálló tasakban, ami a csomaghoz tartozik, miközben nem fényképez).

ÜZEMELÉSI KAPACITÁS – REAGÁLÓ VEZÉRLÉS】 Ha teljesítményről van szó, a hegyes orr rendkívül érzékeny a kanyarodásban és az irányításban és néhány mozdulattal könnyebb az útvonalon maradni. Nyílt vízen vagy kis hullámokon könnyen használható. A felfújható Sup deszka egyetlen kivehető bordával rendelkezik, amely csökkenti a vízállóságot, ugyanakkor növeli a stabilitást és az irányváltást, miközben minimális erőfeszítéssel megküzd a vadvízzel, vagy evez a hullámokban. Ezek növelik az utazóképességet, és több használati módot tesznek lehetővé. A 33 hüvelykes szélesség stabil platformot biztosít a magabiztos álláshoz és evezéshez. A 150kg max. teherviselés lehetővé teszi, hogy útitársakat vagy felszerelést vigyen magával.

FELÉPÍTÉS – BIZTONSÁGOS, STABIL ÉS KÉNYELEM Anti-UV bevonattal drop stitch varrásal (a deszka anyagának tetejét és alját köti össze), amely optimális felfújás esetén merevséget ad. A külső anyag PVC, megerősített oldalfalakkal,  SURFWAVE -Ginger Sup  A csúszásgátló felület segít az egyensúlyozásban és a gyors irányításban, puha és kényelmesen térdelhet, állhat vagy ülhet.

 

 

_109.990 Ft_SUP álló deszka
MR SZANITER KFT 06705481117 1184 Budapest Fáy u 2.