Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Sup álló deszka a nyári fürdőzéshez

Sup álló deszka a nyári fürdőzéshez Sup álló deszka a nyári fürdőzéshez az egyik kedvenc sport eszközöm. Nem csak a mai trendeknek megfelelő, hanem nagyon hasznos és szórakoztató az egész család számára. Kitűnő kikapcsolódás az egész család számára.

Sup álló deszka a nyári fürdőzéshez az egyik kedvenc sport eszközöm. Nagyon sokféle képen használható és az egész család megtalálja benne a szórakozást.

Különböző felhasználásra készült SUP-ok vannak, készülnek olyanok, amelyek stabilabbak nagyobb felületen fekszenek a vízen és túrázásra vannak kialakítva ahol nem a végsebesség a lényeg, hanem a terhelhetőség, pakolhatóság és a könnyű egyensúlyozhatóság. Vannak akik kimondottan sport célra veszik, nekik nem fontos, hogy széles legyen és sok súlyt tudjanak szállítani, ők a tempót kedvelik és a kihívást a vízen való gyors siklást. Ezek a SUP álló deszkák nem igazán családbarátok hiszen nagyon könnyű velük borulni és kimondottan egy fő használatára készültek. A népszerű SUP tulajdonsága a stabilitás, nagy felületen való vízen fekvés, a könnyen kezelhetőség, a jó pakolhatóság és akár két személlyel való utazás. Mivel vízi eszközről beszélünk ezért nagyon fontos szempont a biztonság. Mindig figyelni kell utasunk és saját biztonságunkra is és nem szabad úszást segítő mellény nélkül a vízre menni. A SUP álló deszka egy biztonságos stabil eszköz, de bárkivel előfordulhat, hogy valami oknál fogva beborul a vízbe és a felhevült testünk nem lesz felkészülve a hideg víz okozta sokkra. Ezt nem szabad félvárról kezelni, ezért is ajánljuk és hívjuk fel a figyelmet a biztonságos használatra. Ha ezeket a szabályokat be tudjuk tartani akkor nagyon kis nyári eszköz birtokában lehet a család, hiszen fürdőzés közben is lehet használni vagy horgászathoz vagy csak egy esti vízen való csurgáshoz. 

A sup-ok különböző stílusban készülnek nagyon hasonló tulajdonságokkal. Vannak olyanok amelyekre ülést lehet rögzíteni és akár kajak ként is használhatóak lesznek. Bármilyen módon is használjuk SUP álló deszkánkat mindig figyeljünk a biztonságra.

Tartalomhoz tartozó címkék: SUP
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.