Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
18.000 Ft
15.750 Ft (12.402 Ft + ÁFA)

Várható kiszállítási idő

Alap kiszállítási idő 3-5 munkanap a rendszer automatikusan az utolsó időpontot igazolja vissza, de túrajárat indulásától függően akár 3 nap alatt is megkaphatja a terméket. 

Budapest és Pest megyén belül express kiszállítási lehetőség, ami maximum 3 munkanap garantáltan, más megyékben is elérhető ez a szolgáltatás maximum 5 munkanappal

Fuvarszervező kollégánk a tervezett kiszállítás előtt 1 nappal email-ben értesítést küld a kiszállítás időpontjáról, ezt Önnek vissza kell igazolnia, hogy megfelelő-e az időpont. Amennyiben nem megfelelő egy következő túrajáratba kerül betervezésre 3-5 munkanapon belül.

"Sötétszürke Árnyékfa" Prémium SPC - Vinyl Laminát ÁR! 2,25 m2/csomag

Ár:
18.000 Ft
15.750 Ft (12.402 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MR-AM1002-1
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 7.000,00 Ft/m2

Leírás és Paraméterek

"Sötétszürke Árnyékfa" Prémium SPC - Vinyl Laminát ÁR! 2,25 m2/csomag

Méretei: 183 x 1230 x 4 mm / Kopó réteg: 0,5mm

IXPE réteg 1,5 mm

A teljes termék vastagsága: 5,5mm

Unilin 2 csatlakozású kiváló minőségű csatlakoztatás. 

Az Unilin vezető vállalat, amely Uniclic nevű szabadalmaztatott zárrendszeréről ismert. Az Uniclic egy ragasztómentes kattintási rendszer, amelyet különféle padlóburkolatokhoz használnak, beleértve a laminált, mesterséges fát és a luxus vinil padlókat. Az Uniclic egy horony-hornyos mechanizmust alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a deszkák könnyen egymáshoz kattanjanak a telepítés során.

Az SPC (Stone Plastic Composite vagy Stone Polymer Composite) padló egy nagyon tartós, vízálló padlóburkolati anyag, amely kőpor és PVC kompozitból készül. Az "SPC padló, kopásréteg 0,5 mm" kifejezés a padló felső rétegének, azaz a kopásrétegnek a vastagságára utal. Ez a réteg biztosítja a padló ellenálló képességét a kopás, karcolás és egyéb fizikai sérülések ellen.

A 0,5 mm vastag kopásréteg a következőket jelenti a padló ellenálló képességével kapcsolatban:

  • Megfelelő tartósság: Bár az SPC padlók kopásrétegei változhatnak vastagságban (általában 0,3 mm-től 0,7 mm-ig terjednek), a 0,5 mm-es kopásréteg jónak tekinthető a lakóterületeken történő használathoz, beleértve magas forgalmú helyiségeket is, mint a nappali vagy a konyha.
  • Közepes-től magas forgalmú területek: Ez a vastagság alkalmas közepes-től magas forgalmú lakó- és kereskedelmi helyiségek számára is, biztosítva a padló hosszú távú védelmét a mindennapi használat során bekövetkező kopásokkal szemben.
  • Hosszabb élettartam: A 0,5 mm-es kopásréteg hozzájárul a padló hosszabb élettartamához, megőrizve annak esztétikai megjelenését és védelmet nyújtva a sérülésekkel szemben.

Összességében, egy 0,5 mm vastag kopásréteggel rendelkező SPC padló jó választás lehet, ha tartós és ellenálló padlóburkolatot keresel, amely képes ellenállni a mindennapi használat során előforduló kopásnak és karcolásnak.

_15.750 Ft_Vinyl padló - SPC

Miért tőlünk vásárolj?

Kedvező Szállítási feltételek ország teljes területére
Biztonságos és kényelmes bankkártya /átutalás / készpénz
Egyenesen a forgalmazótól Raktárunkban azonnal átvehető
Igény szerint gyors kiszállítás Budapesten 3 napon belül
Saját autóval szállítjuk 100% törés mentesség
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.