Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Sarokkád panelba vagy kisebb fürdőszobákba

Sarokkád panelba vagy kisebb fürdőszobákba Sarokkád panelba vagy kisebb fürdőszobákba sem lehetetlen küldetés. Sokan szeretnek fürdeni és ennek öröméről senkinek nem kell lemondania, mert mindenre van  megoldás.

Sarokkád panelba vagy kisebb fürdőszobákba sem lehetetlen küldetés, mert minden fürdőszoba helységre van megoldás legyen az nagy vagy kisebb. A panel fürdőszobákban sem kell lemondani a fürdés lehetőségéről. 

Sarokkád nem véletlen kapta a nevét, mivel a helytakarékosságot szem előtt tartva úgy tervezték ezeket a kádakat, hogy a Sarokkád panel lakásba fürdőszobából a legkevesebb helyet foglalja. Vannak a jól ismert sarokkádak, amiket általában úgy ismerünk hogy egyenlő hosszúak az oldalai 140x140cm , 150x150 vagy akár ettől is nagyobb méretűek. Ezek a kádak nagyon kényelmesek, de hatalmas a vízigényük is. Az egyenlő oldalú sarokkádakat panel lakásokban nem igazán lehet betenni, mert akkor a teljes fürdőszoba nagy részét el fogja foglalni. De akkor mi a megoldás? A legjobb megoldás, ha olyan sarokkádat választunk, aminek az oldalai aszimmetrikusak, természetesen ahogy a neve is mutatja az oldalak el vannak tolódva ezzel is helyet spórolva, de a kényelmet a lehető legjobban megtartva. Az aszimmetrikus sarokkád lehet balos és jobbos kivitelben kapni, ez azért fontos, mert csak egy adott sarokban lehet elhelyezni. A hosszabbik oldala a sarokkádnak 140cm vagy 150cm, míg a rövidebb oldal hossza 90cm vagy 100cm. Ezzel gyakorlatilag azt érjük el, hogy a panel lakásokban közvetlen a kád mellé lehet elhelyezni a kerámia mosdót és egy úgynevezett KMT csapteleppel egyszerre lehet kezet mosni vagy éppen a kádat tölteni. Az aszimmetrikus sarokkád anyaga akril, ami nagyon gyorsan átmelegszik és tökéletesen megtartja a hőt, meleg tapintású és könnyen tisztítható. Az akril felületének magas fénye van, ami nagyon szépen mutat minden fürdőszobában. A legtöbb panel lakás úgy van kialakítva, hogy az oldala 140cm vagy 150cm széles. Sokan ezeket a kádakat úgy ismerik, hogy panel sarokkád. Nem gondolom, hogy ettől veszítene az értékéből hiszen az aszimmetrikus formának köszönhetően nagyon kényelmes kádról beszélünk, amiben akár ketten tudunk fürdeni és a hagyományos sarokkádtól jóval kevesebb a vízigénye. A panel sarokkád tökéletesen alkalmas a zuhanyzásra is, hiszen a kád-mosdó töltő csaptelepek zuhanycsővel és kézi zuhanyfejjel is fel vannak szerelve. 

Hívjuk őket panel sarokkád - nak vagy éppen aszimmetrikus sarokkád -nak abban biztosak lehetünk, hogy kényelmesek, víztakarékosak és minden kényelmi funkcióval rendelkeznek, amire szükségünk lehet. Senkinek nem kell lemondania a sarokkád kényelméről hiszen minden fürdőszoba helységre van megoldásunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Akril kád
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.