Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hátfalas zuhanykabin a fürdőszobában

Hátfalas zuhanykabin a fürdőszobában Hátfalas zuhanykabin a fürdőszobában nem ritka jelenség, hasznos praktikus és még jól is mutat. De milyen okok vannak a háttérben, ha valaki ezt a típust választja?! Ezeket az okokat próbálom most bemutatni, illetve, hogy mire érdemes figyelni egy hátfalas zuhanykabin esetében.

Hátfalas zuhanykabin legyen szó ívesről vagy szögletesről nem ritka jelenség a fürdőszobában, de mi az oka, hogy valaki ezt a megoldást választja?! Jellemzően a hátfalas zuhanykabint azért vásárolták korábban, mert a fürdőszobának valamilyen problémája volt, amit ezzel akartak kiküszöbölni.

Milyen esetek jöhetnek szóba? - saját tapasztalataink alapján minden esetben ahhoz köthető, hogy a fürdőszoba nem szigetel megfelelően és a normál zuhanyzók esetében beázás történik. Amikor a fürdőszobát alakítják ki nagyon figyelni kell, hogy az építés során megfelelő szigetelő anyag kerüljön a csempe alá, mert ha ezt nem történik meg akkor a fugán keresztül is szépen el fog kezdeni beszivárogni a víz a falazatba és aljzatban, ami saját házunk esetében egy átázott gombásodó falat fog okozni, de ha panel lakásról beszélünk ott bizony akár a szomszéd eláztatásával is járhat hiszen ott a víz nem a talajba fog szivárogni, hanem a szomszéd falán fog megjelenni foltokban, amik szépen lassan nőni fognak. A másik nem ritka eset, amikor például a ház anyaga kívánja meg az extra védelmet, ilyen lehet a vályog ház. Legyen bármi is az indok hiszen sokan csak azért választják, mert esztétikus, szép és még extra védelmet nyújt, ha hátfalas zuhanykabint választunk érdemes odafigyelni az apró részletekre. A hátfalas zuhanykabin esetében a zuhanyzó nem a falhoz van rögzítve, így a stabilitás nagyon fontos szerepet fog játszani. Íves hátfalas zuhanykabin 80 x 80 cm fehér hátfallalMikor lesz a hátfalas zuhanykabin stabil? Természetesen az összeszerelés az egyik kulcs fontosságú része, hiszen pontosan kell összeszerelni a részeket, hogy a stabilitás megfelelő legyen. Ez önmagában azonban még kevés. A másik nagyon fontos, hogy milyen üveg vastagságú a hátfalas zuhanykabin!? Hiszem mint minden anyag minél vastagabb annál merevebb lesz és ez az üveg esetében is így van. Saját tapasztalataink alapján a legjobban működő hátfalas zuhanykabinok üveg vastagsága 5 mm. Ezeknél a zuhanykabinoknál minden oldal üvegből áll ezért kiemelten fontos, hogy meglegyen a megfelelő merevség. Az ajtók zuhanykabin görgőkön futnak, ami érdemes rendszeresen ápolni ezzel meghosszabbítva az élettartamukat. A hátfalas zuhanykabin másik nagy előnye, hogy könnyen tisztítható és a vizet minden esetben a zuhanykabinon belül tartja. Nem kell attól aggódnunk, hogy ki fog folyni a víz. A normál hátfalas zuhanykabin zuhanytálcája 14cm magas, akril anyagból készült, kimondottan a hátfalas zuhanykabinokhoz van tervezve. A fürdőszoba adottságainak megfelelően 3 opció közül tudunk választani. A normál zuhanytálcához választhatunk íves és szögletes hátfalas kabint is 80 x 80 cm és 90 x 90 cm méretben. A szögletes zuhanykabin belsejében könnyebben elférünk, de az íves zuhanykabin sokkal inkább helytakarékos. A 3. opció a mélytálcás hátfalas zuhanykabin, amiben akár fürdeni is lehet vagy fürdetésre is alkalmas. Itt a tálca magassága 42 cm magas és az üveg vastagsága ugyan úgy 5 mm biztonsági üveg.

Legyen szó mély tálcás hátfalas zuhanykabinról vagy normál tálcás zuhanykabinról a megfelelő merevségre érdemes odafigyelni, hogy a későbbiekben ne okozzon problémát. Nézzen meg SaniArt hátfalas zuhanykabin családunkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

  

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.