Blog

Őrizze meg egészségét hidromasszázs zuhanykabinnal!

hidromasszázs zuhanykabinokAz egészség az egyik legfontosabb tényező az emberek életében, éppen ezért a többség mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizhesse. Ahány ember, annyiféle módszer van ezzel kapcsolatban: egyesek az étkezésükre fektetnek nagyobb hangsúlyt, mások a rendszeres mozgással igyekeznek odafigyelni az egészségre. Sokan bármire nyitottak az egészségmegőrzés terén, csak minél kevesebb gyógyszert kelljen szedni. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és nem csupán fizikai, hanem mentális egészségére is szeretne odafigyelni, vásároljon hidromasszázs zuhanykabint otthonába!

A hidromasszázs zuhanykabinban lehetőség van fürdés közben testileg és lelkileg is feltöltődni. Ezekben a berendezésekben minden egyes tisztálkodás igazi felüdülés, ami az egészségére is garantáltan jótékony hatást gyakorol. A hidromasszázs zuhanykabinokban teljesen újjászülethet: a hidromasszázs hatására izmai ellazulnak, emiatt megnövekedik az endorfin szint, ami a testre természetes fájdalomcsillapító hatást gyakorol. Ennek köszönhetően fürdés közben a különböző fizikai bántalmak mérséklődhetnek. Például az izomláz enyhítésében óriási segítséget tudnak nyújtani a hidromasszázs zuhanykabinok.

A hidromasszázs zuhanykabin használata igen rövid idő alatt a bőrön is meglátszik. A hidromasszázs zuhany tisztítja a pórusokat, és a narancsbőr kezelésében is hasznos lehet. Mivel a hidromasszázs felgyorsítja az anyagcserét, és megfelelően tudnak távozni a méreganyagok, a bőr hosszú távon megőrizheti üdeségét, fiatalságát.

A hidromasszázs zuhanykabin teljeskörű védelmet nyújthat az egészségével kapcsolatban. Tapasztalja meg Ön is a berendezések jótékony hatását: wellness szolgáltatások igénybevétele helyett vásároljon otthonába hidromasszázs zuhanykabint kínálatunkból! Berendezéseink megbízható, színvonalas termékek, amik hosszú távon kiszolgálják Önt a mindennapokban. Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A sokoldalú masszázs zuhanykabinban új élmény a fürdés!

masszázs zuhanykabinban Sokan a kád és a fürdés mellett teszik le a voksukat, mondván, hogy mennyivel jobb élmény elmerülni egy illatos habfürdőben. Ők azok, akik bizonyára még nem próbáltak ki egy igazi masszázs zuhanykabint a valódi csúcskategóriából.

Ki merjük jelenteni, hogy egy masszázs zuhanykabinban jóval sziporkázóbb élményt tapasztalhat meg, mint egy kádban ülve. Kezdjük rögtön az elején! Az ilyen zuhanykabinokban hidromasszázs fúvókák biztosítják a masszázs élményt, ami zuhanyzás közben frissít, ellazít és kellemesen dögönyözi a bőrt. Az ember zuhanyzás közben lemossa magáról a stresszt is és szinte új emberként lép ki a masszázs zuhanykabinból.

Természetesen nem ez az egyetlen „trükk”, amit az ilyen típusú zuhanykabinok tudnak, ugyanis a még teljesebb élmény kedvéért fel vannak szerelve trópusi zuhannyal, illetve esőztetővel, ezen kívül pedig LED fények és beépített rádió is gondoskodhat a komplex élményről. Mindezt egy masszázs zuhanykabinban állva tapasztalhatja meg, ha szeretné, akkor minden egyes nap!

Lépjen kapcsolatba velünk, amennyiben megmozgattuk a fantáziáját a masszázs zuhanykabinokat illetően!

 

Egyszerűség és praktikum: egyenes kádak

egyenes kádEgy sarokkád exkluzív szaniter a fürdőszobában, de ha még egyedibb kiegészítőre vágyik, egy oroszlánlábas, szabadonálló egyenes káddal biztosan meg tudja valósítani az elképzeléseit! Aki a letisztultabb irány híve, választhat hétköznapibb megjelenésű egyenes kádat is, olyat, mint a termékeink között megtalálható Gemini vagy a Zara ülőkád modellek.

Bármelyik illik is a fürdőjébe, garantáltan elégedett lesz a kiválasztott kád tulajdonságaival, amiket hosszú távon ki is használhat. Vásároljon akciós kádjainkból, és legyen az Öné még kedvezőbb áron új egyenes kádja!

 

Relaxáljon fürdés közben új sarokkádjában!

sarokkád A fürdőzés élményével egyetlen extrákkal ellátott zuhanykabin sem veheti fel a versenyt. Kényelmesen elnyúlni a kádban, ellazulni az illatos habfürdőben és egy jó könyv társaságában relaxálni tökéletes esti program. Aki a tökéletes élményt szeretné átélni, ajánljuk figyelmébe a sarokkádakat!

Egy sarokkád nemcsak jobb helykihasználást tesz lehetővé, de még a páros fürdőzés lehetőségével is megajándékoz, hiszen ketten is elférnek benne! Ha sarokkádat szeretne, keressen minket, és rendelje meg kényelmesen, kedvező áron, akár kiszállítással is az új kádját!

 

Zuhanypanel csapteleppel: hozza ki zuhanyzójából a maximumot!

csaptelepes zuhanypanelekHa a zuhanyzó kialakításáról van szó, manapság rengeteg megoldás közül válogathatnak az emberek. Ma már nem csupán csaptelepek szerelhetők be zuhanyrózsával, hanem zuhanypanelek is, amik roppant népszerűek a vásárlók körében, nem véletlenül. A zuhanypanelek beépítésével igazi wellness részleget hozhat létre bárki a fürdőszobájában, így a mindennapos tisztálkodást egy sokkal magasabb szintre tudja emelni. A zuhanypanel előnyei ellenére sokan nem szívesen mondanak le a csaptelepről, hiszen sokaknak egyszerűbb így kezelni a paneleket. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, fedezze fel kínálatunkat, ugyanis nálunk a zuhanypanel csapteleppel is elérhető!

Mivel számunkra is ismeretes, hogy sokan nem szívesen mondanak le a csaptelepekről, zuhanypaneljeink kínálatát ezekkel a típusokkal is bővítettük, így minden vásárlónk az igényeinek megfelelően alakíthatja ki a zuhanyzóját. A csaptelepes zuhanypanelekkel kihozhatja a zuhanyzójából a maximumot, és a család összes tagjának biztosíthatja a kényelmes zuhanyzási lehetőséget. Bármelyik típust is választja a csaptelepes zuhanypanelekből, hosszú éveken át ki fogja Önt szolgálni a mindennapokban. Ellenálló, masszív anyagból kerültek legyártásra termékeink, könnyű tisztán tartani őket.

A zuhanypanel csapteleppel minden tusoláskor segít Önnek relaxálni, így minden egyes tisztálkodás után teljesen feltöltődve fog kiszállni a zuhanykabinból. Ha szeretne korszerűbb és kényelmesebb körülmények között tusolni, nincs szükség arra, hogy a teljes kabint lecserélje, hiszen a csaptelepes zuhanypanelek modern és praktikus megoldást nyújtanak tisztálkodáskor.

Fedezze fel a csaptelepes zuhanypanelek kínálatát, majd rendelje meg azt a termékünket, ami megfelel az igényeinek! Választékunkban termosztátos típusokat is talál, amikkel sokkal gazdaságosabb lehet a vízhasználat. Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Modern zuhanykabinokban a zuhanyzás is új élményt jelent!

zuhanykabin Vannak, akik szerint egy zuhanykabin nem versenyezhet a kád nyújtotta kényelemmel és élménnyel. A szimpla zuhanykabinokra talán igaz ez a felvetés, de semmiképpen sem vonatkoztatható azokra a szaniterekre, amiket már olyan kiegészítőkkel is felszereltek, mint amilyen a hidromasszázs fúvóka.

Az ilyen zuhanykabinokban igazi élmény a zuhanyzás, mert tisztálkodás közben kellemes masszázst is kapunk. Ez pedig még nem minden! Az olyan, korszerű hidromasszázs zuhanykabinok, mint amilyeneket a mi webshopunkban is talál, már többféle kényelmi funkcióval is fel vannak szerelve. Zuhanyzás közben nemcsak nagyon kellemes masszázst kap, de akár rádiót is hallgathat, telefonálhat. A zuhanykabinokban LED világítás, illetve trópusi zuhany is van a még színesebb élmény érdekében, de a higiéniáról sem feledkeztek meg a tervezők. A párátlanító és az ózonos fertőtlenítő már a modern funkciók közé tartoznak, gondoskodnak a zuhanykabin könnyebb és egyszerűbb tisztántartásáról is.

Amennyiben ilyen zuhanykabinra vágyik, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Válasszon fürdőkádat, hogy a tisztálkodás egyben kikapcsolódás is legyen!

A fürdőszoba felújítása során örök kérdés, hogy zuhanykabint vagy fürdőkádat érdemesebb választani. Kétségtelen, hogy mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya, azonban az vitathatatlan, hogyha valakinek fontos, hogy tisztálkodás közben ki is kapcsolódjon és relaxáljon, akkor számára a fürdőkád az ideális.

A fürdőkádban, kellemes hőmérsékletű vízben feküdve könnyű ellazulni egy fárasztó nap után. A hangulatot fokozhatjuk még egy-két gyertyával vagy illóolajjal, fürdőkaviccsal is. Sokan szeretnek akár hosszú ideig is a kádban feküdni, ezalatt végiggondolni a nap eseményeit, kikapcsolni, ráhangolódni a családdal töltött szabadidőre vagy épp megtervezni a másnapot. Erre szükség van a testi-lelki feltöltődéshez, ám erre az ilyen relaxációra a zuhanykabin nem alkalmas. Természetesen, ha valaki a fürdőkádat választja, akkor sem kell lemondania a gyors, reggeli zuhanyzásokról sem.

Ön is imád fürdés közben lazítani? Forduljon hozzánk bizalommal, tekintse meg fürdőkádjaink kínálatát, és válasszon kedvére!

 

Élvezze a wellnesst otthon is: vásároljon zuhanypanelt!

Manapság a wellness élményért nem feltétlenül kell kimozdulni a lakásból, ugyanis már olyan megoldások is elérhetőek, amikkel az ember az otthonában is kényeztetheti testét, lelkét egyaránt. Ilyenek például a zuhanypanelek, amik az eddig megszokottól teljesen más tusolási élményt kínálnak.

A zuhanypanelekkel a zuhanyzás egy magasabb szintjét tapasztalhatja meg a felhasználó. A panelek alkalmazása után elképzelhetetlen lesz a tusolás nélkülük. Különleges funkcióikkal és fúvókájukkal páratlan wellness élményt nyújtanak a fürdőszobában, így, ha az ember egy kis kényeztetésre vágyik, többé ki sem kell mozdulnia otthonról. Ez anyagi szempontból mindenképp előnyös. A zuhanypanelekkel a fürdőszoba a család kedvenc, relaxáló helyiségévé válik, ahol mindenki kellően ki tud majd kapcsolódni és testileg, lelkileg feltöltődni.

Ha Ön is szeretné otthonában élvezni a wellness kényeztetést, szerezze be kínálatunkból saját zuhanypanelját! Termékeink megbízhatóak, hosszú távon kiszolgálják Önt és családját. Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A tökéletes fürdőszoba bútorokat nálunk keresse!

fürdőszoba bútorNagyon fontos, hogy az ember otthona úgy legyen kialakítva, ahogyan az számára kényelmes, praktikus, és nem utolsó sorban illik a stílusához is. A fürdőszoba az egyik olyan helyiség, ami különösen kényes terület, hiszen itt kezdődik és itt is végződik a nap. Itt készülődünk, ha bárhová megyünk, és sokszor a pihenéshez is ezt használjuk, ezért a fürdőszoba bútorok kiválasztására érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

Fontos, hogy a fürdőszoba bútor megfelelő méretű legyen, rendelkezzen elég tároló hellyel ahhoz, hogy minden kényelmesen elférjen. A választásnál vegyük figyelembe a praktikusságot is! Jó, ha külön helyük van például a vegyszereknek, és máshol tároljuk a sminkkellékeket, de nem szabad megfeledkezni a világítás kérdéséről sem.

Amennyiben fürdőszoba bútort keres, forduljon hozzánk bizalommal, mert nálunk megtalálja az ideális terméket, amiről álmodik! Kedvező árakkal várjuk, ha pedig kérdezni szeretne, megadott elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére.

 

fb harmónia
 
Legújabb termékek
79.990 Ft 54.990 Ft
MR SZANITER KFT 06705481117 1184 Budapest Fáy u 2.