Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Akril sarokkád panel lakásba - fürdőszoba kádak

Akril sarokkád panel lakásba - fürdőszoba kádak Akril sarokkád panel lakásba első körben furán hangzik, de ugyanakkor sokan választják, aminek több oka is van.

Akril sarokkád panel lakásba nem tűnik elsőre könnyen kivitelezhetőnek, de igazából csak azon múlik, hogy a fürdőszoba elrendezés praktikus legyen.

Akril sarokkád panel lakásba egyre divatosabb hiszen nem csak olyan sarokkádak léteznek, amik a fürdőszoba felét elfoglalják, hanem vásárolhatóak aszimmetrikus kivitelben is. Igaz ebben az esetben nem egy teljes értékű sarokkádról beszélünk hiszen az oldalak hossza nem egyenlő. Ezek az aszimmetrikus kádak elcsalt sarokkádak, amelyek jellemzően 140x90 vagy 150x100 balos és jobbos kivitelben léteznek. Az aszimmetrikus kád előnye az, hogy nagyobb fekvő részt kapunk ahhoz képest, mintha hagyományos egyenes kádat tennénk be és a gyerekek is sokkal kényelmesebben elférnek benne, szívesebben játszanak kényelmesebb kádban. Akrilnak köszönhetően ezek a kádak gyorsan átmelegednek és nagyon jól tarják a hőt, a felületük fényes és könnyen takarítható, nehezen áll meg rajta a kosz. Az aszimmetrikus sarokkádat szintező láb segítségével szokták beépíteni és érdemes hozzá előlapot venni, mert akkor bármikor könnyebben hozzáférhetünk a leeresztő részéhez. A sarkkád beépítésénél kiemelten kell figyelni, hogy a megtámasztás megfelelő legyen, igaz ez a felső részére és az alsó részére is. Az akril kádakat nem szabad csak szimplán a szintező lábakra tenni, mint teher viselő, mert akkor könnyen el fogjuk repeszteni a kádat, ami már utána nem lesz javítható.

Az akril sarokkádról összességében elmondható, hogy jó választás hiszen könnyebben tudunk benne fürdeni, mert nagyobb helyet biztosít, ugyanakkor tökéletes zuhanyzáshoz is. A felülete fényes, amit könnyen tisztán lehet tartani és nagyon jó hőtartó tulajdonsága van, ami mellett gyorsan át is melegszik. Nyugodt szível ajánljuk bármilyen fürdőszobába a panel lakásokon kívül is. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Akril kád
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.