Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A LEDes tükör divatosabb, mint hinnéd!

Gondoltál már arra, hogy LEDes tükör segítségével tedd optikailag tágasabbá otthonod bármelyik helyiségét? Érdemes a korszerű megoldásban gondolkodni, ugyanis az aktuális trendek egyértelműen ebbe az irányba mozdulnak.

A tükör régóta szerepel az otthonokban, hozzájárul a tér növeléséhez és persze funkcionális szempontból sem elhanyagolhatóak az általa nyújtottak. A divat sokat változott az elmúlt időben, így a falra helyezhető tükrök esetében is egészen újszerű elemekkel találkozhatunk. Az okos tükör mellett, a LED fényforrásokkal felszerelt tükör is hatalmas népszerűségnek örvend.

LEDes tükör körbe megvilágítva

A hagyományos fürdőszobai tükröknél általában fentről érkezik a megvilágítás, ez pedig sminkeléshez nem a leginkább ideális. A LEDes tükör körkörös megvilágítással teszi lehetővé az ideális fényviszonyok megteremtését. Nemcsak a fürdőszobában váltja be a hozzá fűzött reményeket, hanem akkor is, ha a nappaliról vagy az előszobáról van szó. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a tükrök a tér optikai nagyításán túl, a lakberendezési trendek világában is kiemelt jelentőséggel bírnak. Eleganciát, lendületet visznek a 4 fal közé, ez különösen így van akkor, ha ilyen korszerű termékről van szó. A stílusos otthon megteremtése elsősorban nem pénzkérdés, sokkal inkább a vonatkozó ismeretek, a naprakész információk és a menő választások függvénye. Ismerd meg a LEDes tükör nyújtotta pozitívumokat, majd válogass a különféle méretek és formák közül! A praktikus design az otthon bármelyik terében hozza a vártakat.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEDes tükör tükör
MR SZANITER KFT 06705481117 1184 Budapest Fáy u 2.