Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A Testnél Matt Csíkos Zuhanyfalak Új Generációja: 80x200 cm-es Modell 8 mm Vastag Üveggel

A Testnél Matt Csíkos Zuhanyfalak Új Generációja: 80x200 cm-es Modell 8 mm Vastag Üveggel A fürdőszoba nem csak egy hely, ahol mindennapi tisztálkodásunkat végezzük, hanem egy olyan tér is, ahol kikapcsolódhatunk és feltöltődhetünk a nap végén. Az 80x200 cm-es, 8 mm vastag, Nano vízlepergető réteggel ellátott testnél matt csíkos zuhanyfal éppen ezért tökéletes választás minden modern fürdőszoba számára.

Design és Diszkréció

A testnél matt csíkos design nem csupán eleganciát kölcsönöz a fürdőszobának, hanem biztosítja a szükséges magánéletet is anélkül, hogy teljesen elzárna a fény elől. Az ilyen típusú zuhanyfalak különösen előnyösek lehetnek kisebb fürdőszobákban, ahol a térérzet megőrzése kulcsfontosságú. A 80x200 cm-es méretű zuhanyfal tökéletes választás lehet, mivel elegendő magasságot és szélességet biztosít a komfortos zuhanyzás élményéhez.

Tartósság és Biztonság

Az 8 mm vastag, edzett biztonsági üveg garantálja, hogy a zuhanyfal ellenálljon a mindennapi használat okozta sérüléseknek. Az edzett üveg nem csak erősebb a hagyományos üvegnél, hanem biztonságosabb is, mivel sérülés esetén apró, éles szélű darabok helyett kisebb, tompa szemcsékre törik. Ez az aspektus különösen fontos családos otthonokban, ahol a biztonság elsődleges szempont.

Vízlepergető NANO Bevonat

A Nano vízlepergető réteg az egyik leginnovatívabb fejlesztés a zuhanyfalak piacán. Ez a speciális bevonat segít megakadályozni a vízkő lerakódását és a szappanfoltok kialakulását, így a zuhanyfal hosszabb ideig marad tiszta és átlátszó. Ezen felül, a könnyű tisztíthatóság azt jelenti, hogy kevesebb időt és energiát kell fordítani a fürdőszoba karbantartására.

Flexibilitás és Kényelem

A merevítő távtartó állíthatósága (68 – 120 cm) lehetővé teszi, hogy a zuhanyfal tökéletesen illeszkedjen a különböző méretű és stílusú fürdőszobákhoz. A zuhanyfal akadálymentes belépést biztosít, ami kényelmes és biztonságos megoldást nyújt minden korosztály számára. Ráadásul a zuhanytálca nélküli használati lehetőség további rugalmasságot ad, lehetővé téve, hogy a zuhanyzó teret teljes mértékben az egyéni igényekhez igazítsuk.

Tartós Megoldások

Az üveg alján elhelyezett műanyag U-profil megakadályozza, hogy az üveg közvetlenül érintkezzen a padlóburkolattal, ezáltal védve azt a mechanikai sérülésektől. Az ilyen aprólékos tervezési megoldások hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt garantálnak a termék számára.

Az 80x200 cm-es, 8 mm vastag testnél matt csíkos zuhanyfal ideális választás azok számára, akik modern, stílusos, mégis funkcionális megoldást keresnek fürdőszobájuk számára. A vízlepergető NANO bevonat, a magas szintű biztonság, a könnyű tisztíthatóság, és a modern design együttesen biztosítják, hogy ez a zuhanyfal éveken át megőrizze szépségét és funkcionalitását, miközben növeli otthonának értékét és élvezeti értékét.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanyfal
MR SZANITER KFT 06705481117 2310 Szigetszentmiklós Sport u 12.